Når Do pre-eksisterende forhold på forsikring Få Reversed?

July 27

Kroniske fysiske forhold, for eksempel leddgikt, diabetes og hjerteproblemer, kan gjøre det vanskelig å oppnå kvalitet helseforsikring gang en eksisterende dekning plan går ut. Heldigvis lover satt på plass av den føderale regjeringen gi visse beskyttelse og rettigheter for mennesker med pre-eksisterende forhold som trenger fortsatt helsetjenester dekning. Som et resultat, under visse omstendigheter, må forsikringsleverandører reversere effekten av pre-eksisterende forhold på valgbarhet når visse vilkår er oppfylt.

HIPAA Law

En av måtene helseforsikring leverandører redusere kostnadene er ved å begrense eller ekskludere dekning for personer som har pre-eksisterende forhold. Denne tilnærmingen kan la mange mennesker ikke kvalifisert for helseforsikring dekning når en eksisterende plan utløper. For å beskytte den ansattes evne til å få eller beholde forsikring, helseforsikring bærbarhet og Accountability Act av 1996, eller HIPAA krever gruppe helseforsikring planer om å dekke ansatte under visse omstendigheter uavhengig av pre-eksisterende forhold. I kraft, HIPAA lover gjør det mulig for ansatte å skifte jobb uten frykt for tap av helseforsikring fordeler.

Credit Dekning Avsetninger

Når en person bytter jobb, arbeidsgiver-sponset helseleverandører forbeholder oss retten til å instate en 12-måneders ventetid i tilfeller hvor en ansatt har en pre-eksisterende tilstand. Under HIPAA loven, må forsikringsleverandører reversere nødvendig ventetid for pre-eksisterende forhold når ansatte kan vise bevis på tidligere, credit dekning. Credit dekning består av noen tidligere helseforsikring dekning avholdt i løpet av de foregående 63 dager. Så hvis en ansatt hadde dekning for en periode på åtte måneder før søknad om en ny plan, må en forsikring leverandør redusere ventetiden tid til fire måneder for noen pre-eksisterende forhold. I praksis mengden eller lengden på credit dekning reduserer ventetiden tid ved en lik mengde eller lengde.

Typer av dekning

HIPAA loven definerer credit dekning som en gruppe helseplan som tilbys av et selskap som har et minimum av to ansatte som deltar i planen. Denne regelen gjelder også for selskaper som selv forsikre sine helseforsikring planer. Andre typer credit dekning inkluderer statlige høyrisiko forsikring bassenger, militære utstedt helseplaner og Medicare og Medicaid forsikring. Når du bytter mellom en av disse typer helse-dekning, må forsikringsleverandører reversere karenstidskrav for eksisterende forhold basert på tidligere credit dekning perioder så lenge noen blundere i dekningen ikke overstige 63 dager.

Individuelle Insurance Plans

Individuell forsikring planer fungerer annerledes enn gruppe helseplaner hvor HIPAA retningslinjer er bekymret. Staten lover kan variere i forhold til om forsikring bærere må reversere eksisterende forhold for HIPAA kvalifiserte personer. I noen stater, kan forsikringsselskapet nekte å dekke personer med pre-eksisterende forhold. I stater som gjør tillate tilbakeføringer, ventetider for pre-eksisterende forhold reverseres i tilfeller hvor en person har uttømt tilgjengelige COBRA forsikring alternativer - muligheten til å fortsette dekning etter opphør av arbeidsforholdet - og gjennomført minimum 18 måneders credit dekning under en gruppe helseplan, ifølge Insure.com. Som statlige lover sette de endelige retningslinjene for forsikring forskrifter, kan enkelte stater har tilleggskrav for folk som bytter fra gruppe helse til individuelle forsikring planer. Skulle Affordable Care Act of 2010 fortsatt gjelde, vil individuelle planer bli pålagt å dekke eksisterende vilkår som i 2014.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com