Hva er årsakene til ekstrem tretthet?

January 18

Det er mange grunner til at folk opplever ekstrem tretthet. Det gjør får gjennom hverdagslige rutiner vanskelig å gjøre. Her er noen grunner til at folk ofte opplever ekstrem tretthet.

anemi

Anemi oppstår når det er en kort tilførsel av røde blodceller som produseres i kroppen. Røde blodlegemer transporterer oksygen gjennom kroppen for å gi energi.

Svangerskap

Tidlig i svangerskapet fører til en kvinne til å føle seg veldig sliten og utmattet på grunn av hormonelle endringer i kroppen hennes. Som svangerskapet utvikler seg og barnet fortsetter å vokse, føler hun trøtt fra å frakte rundt den ekstra vekten.

Mangel på Riktig Ernæring

Folk som ikke får nok vitaminer og kalorier fra maten vil ofte føle ekstrem tretthet, fordi kroppen ikke har evnen til å produsere energi til daglige aktiviteter.

Stress og angst

Depresjon og smerter kan føre til angst og stress, som forårsaker søvnmangel. Stress og angst slites kroppen ned, slik at det å føle ekstrem tretthet.

Infeksjon

En infeksjon kan føre til at noen opplever ekstrem tretthet, fordi kroppen er å bruke ekstra energi til å bekjempe infeksjonen.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom kan følge en forkjølelse eller magevirus. Lidelsen forårsaker ekstrem utmattelse som forverres med hverdagslige aktiviteter. I de fleste tilfeller har tilstanden ikke forbedre med resten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com