Holiday ernæring tips

October 25

Holiday ernæring tips


Ferien er en av de mest festlige tider av året, men de er også den vanskeligste tiden å spise sunt og holde seg i form. Mellom kontor ferie parter og mammas berømte sukker informasjonskapsler, fristelser florerer og mulighetene for overspising er mange. Ved å bevæpne deg selv med sunne tips og ernæring kunnskap før høytiden treff, kan du unngå å få vekt i løpet av denne farlige tiden av året.

Fyll opp først

Akkurat som du bør aldri gå mat shopping på tom mage, bør du aldri hodet til en ferie samling på tom mage. Gå inn i et parti lastet med godbiter mens magen er brummende er en sikker måte å hente noe du vil angre på senere. Det er mye vanskeligere å kontrollere deg selv fra å spise fristende, høy-fett matvarer når du er forfalt for et måltid.

I stedet for planlegger å spise på festen, sitte ned til en fin størrelse, sunn lunsj eller middag før du går. Sørg for å fylle opp på masse salat eller grønnsaker, og vurdere å legge en suppe til måltidet, også, på grunn av sin fylling og tilfredsstillende kvaliteter. Deretter, når du hodet til festen, fortell deg selv at du kan nyte en godbit. Du vil kunne rolig velge hvilke cookie eller flassende forrett du ønsker fordi du ikke er desperat etter et måltid.

Gjør det selv

Hvis du er lei av overskriften til andre folks hus på grunn av usunn måte at de koker, tilby å gjøre partiet selv. Host dine venner og familie rundt din egen tabell der du bestemmer menyen. Sørg for å inkludere kun sunn og næringsrik mat som er appetittvekkende, deilig og attraktiv nok for ferie tabellen.

En magre proteiner, for eksempel stekt kylling eller kalkun, kan være stilig og fancy, men sunn samtidig. Med dette som hovedrett, kan du planlegge grillet grønnsaker, grønne salater med alle festene og bakt epler som din side retter. Ved å kle opp din mat med vakre pålegg, som et kilde persille eller en sprinkling av tørkede tranebær, vil bordet ditt ser festlig nok til høytiden mens resterende lav-fett nok for midjen.

Bruk en Snug Outfit

Snarere enn å velge en romslig jakke eller et imperium-innsnevrede kjole, ha noe med et stramt belte eller en montert mage. Det er best hvis du liker måten du ser før du har spist mye, men tenk på antrekket lite flatterende når du er helt full. På denne måten vil du styre deg fra overspising med vissheten om at du ikke ville godkjenne utseendet ditt hvis du går bort fylt.

Vær Social

Før du hodet ut til en ferie samling, få deg begeistret for folk som vil være der. Tenk på familiemedlemmer, venner eller kolleger som du ikke har sett på en stund, eller som du vanligvis er for opptatt til å chatte med. Psych deg opp for muligheten til å tilbringe tid med disse menneskene du liker og bruke tiden på festen kobles til igjen. Ved å fokusere på menneskene og tilkoblingene du kan tenne, vil du glemme det overdådige buffet langs veggen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com