Helseforsikring for barn med pre-eksisterende forhold

May 28

Helseforsikring for barn med pre-eksisterende forhold


Pasient Protection og Affordable Care Act av 2010 betydelig begrenset unntakene helseforsikring selskaper kan pålegge barn under 19. Den nye loven sier at helse planer som dekker barn kan ikke lenger utelukke, begrense eller nekte dekning for barn under 19 fordi av en pre-eksisterende tilstand. En pre-eksisterende tilstand er en tilstand, sykdom eller funksjonshemming som har blitt diagnostisert eller behandlet før søknad om helseforsikring.

effektive Datoer

Ifølge United States Department of Health and Human Services, gjelder pre-eksisterende tilstand regelen på alle nye helseplaner utstedt etter 23. mars 2010, og vil tre i kraft når den nye planen året begynner på eller etter 23. september 2010. Dette gjelder både arbeidsgiver-sponset helseplaner samt individuelle planer, og beskytter barn med helseproblemer og nedsatt funksjonsevne som ble oppdaget eller behandlet før du søkte om helseforsikring dekning. Den nye regelen vil ikke gjelde for individuelle helsepolitikk som ble kjøpt på eller før 23 mars 2010 til 2014. føderal lov forbyr Medicaid og Barnas Health Insurance Plan (CHIP) for å nekte dekning for barn basert på deres helsetilstand.

leverandøren Krav

Selv om loven hindrer helseplaner for barn fra å nekte eller begrense dekningen, er forsikringsselskapene ikke nødvendig å gi dekning for barn. Hvis det er tillatt under statlig lovgivning, kan utstedere av individuelle og familiepolitikk begrense innmelding av barn under 19 til spesifikke innmelding perioder. Arbeidsgiver-sponset helseplaner som tilbyr dekning til ansattes pårørende må følge den nye loven om dekning for pre-eksisterende forhold, og kan ikke utelukke en ansatt basert på hans skadehistorikk. De er imidlertid tillatt å slutte å tilby dekning for familiemedlemmer, forutsatt at vedtaket gjelder for alle ansatte.

åpen påmelding

Forsikringsleverandører er forbudt å diskriminere barn under 19 med pre-eksisterende forhold ved å begrense dem til en bestemt periode med åpen påmelding om innmelding av barn uten pre-eksisterende forhold er lov til forskjellige tider. Dette gjelder barne bare helseforsikring samt familiens planer.

Avbestilling og ikke-fornyelse

Under statlige og føderale lover i kraft før den Affordable Care Act, er alle individuelle forsikringer garantert fornybar. Loven forbyr forsikringsselskapene fra avbryter dekning for andre enn svindel eller forsettlig uriktige fremstillingen grunner. Det garanterer barn under 19 år med barne bare forsikring kan fortsette dekning så lenge forsikringsselskapet fortsetter å gi den type helseforsikring.

Tap av gruppen dekning

Hvis et barn har blitt forsikret for 18 sammenhengende måneder eller kontinuerlig siden en dato innen 30 dager etter hennes fødsel, og mistet gruppen dekning, er hun kvalifisert for garantert-individuelle helse-forsikring under helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA). Barnet må få lov til å søke om HIPAA dekning innen 63 dager for å miste gruppen helseforsikring. Fødselen av et nytt barn og adopsjon av et barn er HIPAA kvalifiseringsløp, så vel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com