Argumenter mot å la babyer sove i Bilseter

October 17
Argumenter mot å la babyer sove i Bilseter

Hvis du har en baby som tilsynelatende hater å sove, kan du føle at du vil prøve alt for å få ham til å slumre i fred i noen timer. Noen foreldre ty til kjører rundt i bilen før babyen sovner og deretter tiptoeing inn i huset med babyen fortsatt i bilsetet. Men spedbarn bilseter bør ikke brukes som overnattings sengeplasser - eller for naps - av flere grunner.

posisjon kvelning

Nyfødte har en høyere risiko for ikke å få nok oksygen - en tilstand som kalles kvelning - når du sitter i enheter som bilseter eller svinger, American Academy of Pediatrics advarer. En baby denne unge ofte ikke har god hodekontroll; Hvis hodet faller fremover, med haken på brystet, kan det kuttes luftstrømmen til lungene, noe som resulterer i døden. I et barnesykehus-St. Paul studie publisert i september 2001 utgaven av tidsskriftet "Pediatrics," et betydelig antall premature og fullbårne babyer hadde nedgang i oksygenmetning etter å ha sittet i en bil sete for perioder så korte som 20 minutter. En bil sete plassert på et mykt underlag, for eksempel et teppe eller pledd, kan også falle fremover, presser babyens ansikt inn i materialet og forårsaker kvelning.

SIDS

Krybbedød og kveling vises ofte like, men årsakene er forskjellige. I tilfelle av krybbedød, finne medisinsk personell ingen forklaring på døden. En rekke faktorer kan spille en rolle i krybbedød, inkludert spedbarn posisjonering for søvn. Å sove i en bil sete kan være bare ett problem som bidrar til et økt antall dødsfall fra spedbarn sove på andre enn en fast madrass flater, men det er en risikofaktor som er lett forebygges ved å ikke tillate barnet til å sove i bilsetet.

plagiocephaly

"Posisjons plagiocephaly" refererer til et flatt område på en babyens hode forårsaket av å ligge i samme stilling over lengre tid. Hvis du tilbringer tid rundt babyer, har du kanskje lagt merke til at noen har rare hoder fra liggende på ryggen i Cribs, husker, bilseter og barnevogner. Hvis du holde barnet i bilsetet i huset, snu setet i forskjellige retninger på regelmessig basis, slik at barnet snur hodet i forskjellige retninger for å se hva som skjer i rommet. Stadig å holde hodet vendt en måte kan føre til ikke bare plagiocephaly, som noen ganger krever medisinsk behandling med en hjelm for å omskape hodet, men også baby torticollis. "Torticollis" er den medisinske betegnelsen på en tilstand der en persons hode er vippet eller slått til den ene siden.

gastroøsofageal refluks

Noen leger anbefaler at babyer med reflux søvn i en mer oppreist stilling, og noen foreldre føler at deres barn sover bedre i bilsetet fordi han spytter opp mindre. Imidlertid er det motsatte faktisk sant, ifølge MayoClinic.com. Sittende i en krøllet opp stillingen legger mer press på magen, faktisk øker risikoen for reflux.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com