Bekhterevs sykdom naturlige behandlinger

November 2
Bekhterevs sykdom naturlige behandlinger

Bekhterevs sykdom (AS) er en av flere typer leddgikt, eller felles betennelser, som vanligvis forårsaker symptomer relatert til betent virvler - bein i ryggraden - men andre ledd, slik som de av hånden eller føtter, kan også bli påvirket. Den sykdom Association of America melder at årsaken AS er uklart, selv om genetikk kan spille en rolle. Det er ingen kjent kur for AS, men det er flere behandlinger som kan hjelpe med symptomer på leddsmerter og stivhet; noen av disse behandlingene er "naturlig;" det vil si at de ikke innebære å ta medisiner.

Trening

Den sykdom Association of America understreker viktigheten av trening som en viktig del av å håndtere symptomer på AS og mestring med denne kronisk tilstand. Trening kan hjelpe en person med AS på flere måter. Først er det en god vane for generell trivsel. For det andre, regelmessig trening, på en daglig basis hvis mulig, kan bidra til å øke fleksibiliteten og forbedre symptomer på stivhet som ofte følger AS. Endelig kan en pasient med AS finne at det over tid, regelmessig trening faktisk forbedrer smerten forbundet med denne sykdommen. Yoga er også gunstig, ifølge sykdom Association of America.

god holdning

I en pasient med AS, konstant påminnelse "ikke slentre" - et refreng som kan ha blitt hørt i hele barndommen - er spesielt viktig. Visse øvelser og teknikker kan bidra til å forbedre holdning av en pasient med AS, noe som i sin tur kan forbedre to komplikasjoner av sykdommen: leddstivhet og kyfose. Kyfose er et begrep som betyr ryggraden, eller ryggrad, har smeltet sammen på en slik måte at krumningen av ryggraden blir endret; personen med kyfose går på en måte som er bøyde grunn av denne unormale krumning. Opprettholde god holdning og være årvåken om å gjøre øvelser for å oppnå en oppreist holdning kan bidra til å forhindre disse komplikasjonene fra utviklingsland. Et eksempel på en holdning forbedring teknikken kalles "utsatt liggende". I denne øvelsen ligger pasienten på et flatt gulv eller fast seng på magen hans - med ansiktet ned. Denne stilling opprettholdes i flere minutter hvis mulig. Etter noen minutter, slår pasienten hodet til venstre eller høyre, mens de fortsatt ligge på magen, og deretter snur hodet til den andre siden. Hvis mulig, bør den "utsatt liggende" øvelse gjøres i 20 minutter; fortrinnsvis etter muskler og ledd har blitt "varmet opp" med badekar eller dusj.

Temperatur

Bruken av varme - for eksempel varmepakninger, varme bad og varme dusjer - kan bidra til å berolige og slappe av stive, ømme ledd. Å tilføre varme til muskler, som kan være tett på grunn av stivhet og betennelse AS, gi lindring i tillegg. Bruk av kaldt - for eksempel å plassere en ispose på det berørte området - kan redusere betennelse og hevelse som kan oppstå i AS. Begge disse behandlingene kan være nyttige måter å redusere ubehag uten å måtte ta smertestillende medikamenter. Dette kan utvides ved massasje, ifølge sykdom Association of America.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com