Hvordan å miste vekt på en Havregryn Diet

November 1
Hvordan å miste vekt på en Havregryn Diet

Havregryn kosthold kan være gunstig i et par forskjellige måter. En studie publisert i Journal of forebyggende medisin i 1988 fant at de som tilsettes havregryn til sine dietter senket sitt kolesterol. ABC News melder at havregryn kan hjelpe deg ned i vekt, da det er et løselig fiber og bidrar til en langvarig fulle følelsen slik at Kosten er mindre tilbøyelig til å snack. Prøver havregryn kosthold kan bidra til å forbedre din helse som krymper midjen.

Trinn 1

Start hver morgen med en porsjon havregrøt. En halv kopp havregryn laget med en halv kopp skummet melk, og krydret med kanel eller rosiner, er en fiber-rik måte å starte dagen på. Starter morgenen med havregryn vil hjelpe tidevannet deg over til lunsjtid. Ha en morgen snack av en servering av frukt å holde fiber i systemet.

trinn 2

Spis en halv kopp havregryn til lunsj, men denne gangen gjør det med en halv kopp med ditt valg av flavored yoghurt. Yoghurten vil hjelpe smaken det slik at du ikke blir lei av havremel smak, samt fordelen du med aktive kulturer som kan hjelpe fordøyelsessystemet. En snack av en porsjon grønnsaker kan hjelpe avverge ettermiddagen sult.

trinn 3

Prøv en halv kopp havregryn før du spiser vanlig middag. Havremel vil fylle deg opp med en lav-kalori type fiber, slik at du spiser mindre på middag. Sørg for å holde middag en lav-kalori affære; prøve grillet kylling eller fisk, sammen med en grønn salat. Sukker-fri pudding eller gelatin dessert ville gjøre en god kveld snack.

Trinn 4

Konsumere bare 900 til 1200 kalorier per dag for de første sju dagene til å hoppe starte diett og rense systemet. Deretter amp kaloriinntaket opp til 1000 til 1300 kalorier per dag i 30 dager.

Trinn 5

Fortsett å konsumere minst to porsjoner havregrøt per dag, enten som et måltid eller mellommåltid, etter at 30-dagers diett er ferdig. Holde havregryn i kostholdet ditt bør hjelpe deg å opprettholde vekttap som du fortsette ditt vanlige kosthold.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com