GM Diet & Avokado

October 26

GM, eller General Motors, Diet var angivelig en plan utviklet internt av selskapet for å hjelpe sine ansatte gå ned i vekt raskt. Mens planen i seg selv ikke nødvendigvis mandat forbruk av avokado, de er likevel et verdifullt tillegg til diett, som de gir kroppen med sunt fett og masse energi, så du er ikke trøtt selv mens sterkt begrense kaloriforbruk.

GM Diet History

Ifølge enkelte rapporter, ble dietten angivelig utviklet og testet på general Clinical Research Center ved John Hopkins og ble opprinnelig vedtatt i april 1985. Imidlertid har The New York Times rapporterte at General Motors fraskrevet noen tilknytning til kostholdet, og kaller det en urban myte, så opprinnelsen til kosthold er et mysterium.

GM Diet Theory

Dietten er en ukelang plan utformet for å gi ekstrem vekttap. I gjennomsnitt, kan enkeltpersoner forvente å miste ca 10 pounds, takket være en ukonvensjonell tilnærming som ber deg om å livnære seg på en uvanlig og stadig skiftende kombinasjon av mat hver dag.

GM Diet

I løpet av den første dagen av dietten du er ment å forbruke bare frukt, med unntak av bananer. På dag to starter du dagen med å spise en stor bakt potet, og deretter ingenting annet enn rå grønnsaker. Under dag tre av planen kan du spise ubegrensede mengder av frukt og grønnsaker, med unntak av bananer og poteter. Dag fire samtaler for en diett med bare bananer og melk. På dager fem og seks spiser du magert kjøtt og grønnsaker, og på dag sju du spise brun ris, frukt, juice og grønnsaker.

Avokado og Diet

Mens avokado ikke er spesielt anbefalt i planen, er de tillatt på noen av dagene du har lov til å konsumere frukt. Som planen er ganske blottet for fettkilder, inkludert en håndfull av avokado i din spise diett kan bidra til å sikre din diett forblir balansert selv mens miste vekt. I tillegg avokado er ganske tett i kalorier, som vil hjelpe deg med å holde føttene lengre og trene hardere mens kutte tilbake.

Avokado og Slanking

Hvis du er bekymret for at du legger avokado til GM diett vil kompromittere ditt vekttap, bør du vurdere en 2005 Nutrition Journal studie som fant at 60 deltakere som spiste avokado når du er på diett oppnådd resultater som var om lag lik kontrollgruppen, som gjorde ikke spiser avokado.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com