Slik Spot høy bue Symptomer

August 29

I de fleste mennesker, en bue, eller et gap mellom gulvet og undersiden av foten, er normal langs den ene siden av foten. De som har en bue som er høyere opp fra bakken enn andre mennesker kan ha en høy bue. Det motsatte av en høy bue er en plattfot. De som har en høy bue har også ofte en sammenrullet ankel, hvor ankelen er litt skyves utover, bort fra benet. Tilstanden kalles pes Cavus.

Bruksanvisning

Spot Symptomer på en høy bue

En titt på den måten din stand til å legge merke de første symptomene på høy bue. Buen på foten vil komme høyere opp fra bakken enn for en normal person. Hælen på foten vippes forover i noen mennesker med en høy bue.

2 Legg merke til den fremre del av foten også. Tærne vil krølle under- eller se ut som klør i en person som har en høy bue. Også når foten er forlenget foran dere, uten å berøre bakken, vil den fremre del av foten være lavere enn på baksiden av foten, og dette kan være et symptom på en høy bue.

3 Bestem graden av høy bue ved å legge merke mengden av smerte individet er i løpet av dagen. De med en alvorlig funksjonshemming ofte har smerter som er betydelig, noe som kan begrense aktiviteten de har. De som er ubehagelig i sko kan også lider av tilstanden.

4 Sett en sko på foten. Hvis skoen ikke passer riktig, eller passe godt, kan dette være på grunn av høy bue. Problemer med å finne sko som passer riktig og gi støtte er vanlig, men spesialdesignede sko er tilgjengelig.

5 finne andre symptomer på en høy bue inkludert liktorner og hard hud på foten, spesielt i bunnen av den første tå og den femte tå. Stive føtter som er mindre mobile er også et symptom. De som har hyppige ankelskader kan være lider av en høy bue i tillegg.

Hint

  • Bare en lege kan virkelig diagnostisere en høy bue og behandler er tilstrekkelig.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com