Sunn Nutrition Bars

May 6
Sunn Nutrition Bars

På grunn av sin portabilitet og bekvemmelighet ernæring barer er ofte en gå-til produktet for slankere og helsebevisste. Med så mange typer barer tar over hyllene, kan det være vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg. Produsenter ofte gjør overdrevne helsepåstander og løfter for å få deg til å velge sin merkevare, men å velge den sunneste ernæring bar krever gransking av etiketten.

Vær oppmerksom på ingredienser

Noen ernæring barer er lastet med kjemikalier og kunstige ingredienser som kan gjøre baren smake godt, men hindrer den fra å være bra for deg. Cleveland Clinic anbefaler å unngå ernæring barer med ingredienser som du ikke kjenner eller vet hvordan å uttale; I stedet velger ernæring barer som er laget av naturlige ingredienser som nøtter og tørket frukt. Som en generell regel, jo færre ingredienser bar har, jo bedre.

Count Your Kalorier

Kalori teller for ernæring barer varierer mye. Noen barer er ment for et måltid erstatning, mens andre er ment å være en snack. Hvis du bruker baren for å erstatte et måltid, se etter en som inneholder minst 300 kalorier og 10 gram protein. Hvis du ønsker baren for å holde deg over mellom måltidene, se etter en som har mellom 100 og 200 kalorier.

Figur Out Fiber innhold

En av de mange fordelene med fiber er at det bidrar til å holde deg full. Fiber absorberer vann, så det bokstavelig talt utvider i fordøyelseskanalen å fylle magen. Fiber tar også lengre tid å fordøye enn andre næringsstoffer, så det forblir i systemet lenger. Velg en bar som inneholder minst 2 til 3 gram fiber.

Fokus på fett og sukker

Barer kan tjene som en rask kilde til protein og fiber, men de kan lett pakke en kraftig slag av fett og sukker hvis du ikke er forsiktig. Unngå barer som inneholder tilsatt sukker som fordampet stokk juice, honning, melasse eller sirup. Disse tilsatt sukker ikke bare øke kalorier, men de bidrar til systemisk betennelse - en risikofaktor for hjertesykdom, diabetes og leddgikt. For et måltid erstatning, velg en bar med ikke mer enn 4 gram tilsatt sukker og 4 gram mettet fett. Hvis din bar er en snack, velge en som inneholder mindre enn 2 gram tilsatt sukker og 2 gram mettet fett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com