Hvordan å få vekt mens Lider av AIDS

May 11

Både HIV-sykdom og de antiretrovirale legemidler som brukes til å administrere HIV-sykdom kan føre til symptomer som kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré, som alle gjør det vanskelig for mennesker som lever med fremskreden HIV-sykdom å oppfylle sine daglige ernæring krav og opprettholde sin vekt . Personer med AIDS kan også være i stand til å kjøpe mat og tilberede måltider for seg selv, noe som skaper en barriere for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Det er likevel mulig for personer med AIDS for å motvirke effektene av vekttap bundet til HIV sykdom.

Bruksanvisning

Administrerende vekt i AIDS

1 Arbeidet med å opprettholde et sunt kosthold når leve med AIDS. Ifølge en gruppe av Tufts University klinikere som har omsorg for pasienter med HIV, den beste måten å få vekt på HIV-sykdom ved å spise sunt og næringsrike matvarer, inkludert frukt, grønnsaker og belgfrukter, hele korn, magert kjøtt og meieriprodukter. De anbefaler også å begrense søtsaker for å unngå forbigående økning i blodsukker. For noen mennesker, kan kosttilskudd være nødvendig. En kostholdsekspert kan hjelpe deg med å utforme en diett plan for å møte dine spesifikke diettbehov.

2 Bruk trening for å kontrollere vekten. Ifølge Gay menns helse Crisis (GMHC), trening for mennesker som lever med HIV-sykdom har en rekke positive effekter, blant annet bygge muskelmasse og økt appetitt og energi, samt å styrke immunforsvaret, regulerer søvn og redusere stress.

3 Ta medisiner som foreskrevet av lege for å administrere vekttap. Ifølge Jean Kressy, MS, RN, og hennes kolleger ved Tufts University School of Medicine, disse inkluderer appetitt sentralstimulerende midler, hormonbehandling, veksthormon og anabole steroider.

4 Be om hjelp hvis du ikke kan møte dine egne kosttilskudd helsebehov. Venner, familiemedlemmer og frivillige organisasjoner og kan bidra til å overvåke din diett, og pass på at du spiser regelmessig og hjelper deg med shopping og mat hvis du ikke kan gjøre dette for deg selv.

Hint

  • Arbeid med leger og kostholdseksperter erfarne i å håndtere HIV sykdom å sørge for at helsepersonell er klar over behandlingstilbud tilgjengelig for deg.
  • Diskuter bivirkninger av alle behandlinger med legen din før du starter behandling.
  • Ikke start en ny diett eller treningsprogram uten å konsultere lege. Personer med HIV-sykdom trenger for å administrere alle deler av deres generelle helse sammen.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com