Hvordan behandle Sick Sinus syndrom Naturligvis

January 12

Sick sinus syndrom kan høres ut som en referanse til nasal sinus hulrom, men begrepet faktisk gjelder for hjertet ditt. Faktisk refererer syk sinus syndrom til en funksjonsfeil i sinusknuten, som ligger i høyre atrium av hjertet og er belastet med oppgaven med riktig tenning elektriske impulser til å produsere en normal sinusrytme, eller hjerteslag. I praksis er dette ditt hjerte innebygde pacemaker.

Lære å behandle syk sinus syndrom naturligvis skal betraktes som en komplementær del av en helhetlig tilnærming til velvære, og ikke en erstatning for konvensjonell medisin.

Bruksanvisning

Vurdere ernæringsterapi

1 Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Antioksidanter kan bidra til å redusere sirkulasjonen av en spesiell gruppe av frie radikaler som kalles reaktive oksygenforbindelser, som skader cellulære lipider og proteiner. Denne typen oksidativt stress produserer vev betennelse som er vanligvis sett på personer med arytmier, inkludert syk sinus syndrom.

2 Sørg for at du får nok magnesium og kalium. Ifølge Jacek Cybulski, som ledet et team av polske forskere i en 2004 studie med 155 forsøkspersoner som opplever atrieflimmer, kan en mangel på enten være forbundet med nedsatt elektrisk impuls regulering i hjertet, kanskje på grunn av en elektrolytt ubalanse. I tillegg er visse medisiner, for eksempel diuretika og høyt blodtrykk medisiner, har en tendens til å utarme magnesium og kalium nivåene.

3 Øk inntaket av omega-3 fettsyrer, spesielt eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Ifølge forskere ved Massachusetts General Hospital i Boston, disse fettsyrene er involvert i regulering av elektriske aktiviteten i hjertet. Faktisk fant de at når EPA ble tilført før en oppløsning av arytmisk induserende midler blir gitt til dyr fagene, ble den forventede arytmier ikke finne sted. Videre, når arytmier skjedde i respons til induksjonsmidler, EPA fikk dem til å opphøre.

forhindre komplikasjoner

4 Avstå fra indulging i altfor mange koffein-laden matvarer og drikkevarer som kan forårsake oppstemthet og produsere uregelmessige hjerteslag, eller arytmier. Dette inkluderer kaffe, te og sjokolade.

5 Hold klar av decongestants med mindre du er under oppsyn av en helse-omsorg utøveren. Over-the-counter kulde og sinus (nasal) medisiner inneholder vanligvis pseudoefedrin, som kan øke hjertefrekvensen og komplisere syk sinus syndrom.

6 Unngå miljøgifter så mye som mulig. Dette er gode råd for alle, men hvis du har blitt diagnostisert med syk sinus syndrom bør du ta ekstra forsiktighet for å unngå å komme i kontakt med husholdning og industrielle kjemikalier som kan irritere luftveiene og øke arytmisk aktivitet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com