Hvordan lage Hamburgere Bruke Worcestershire saus

June 5

Hjemmelaget hamburgere kan lett ende opp med tørr og mangler smak. Worcestershire saus, mens vanskelig å uttale, er perfekt for å legge smak og opprettholde saftighet i hjemmelagde hamburgere. Hvis du legger for mye Worcestershire saus til din hamburger kjøtt, vil det resultere i dine hamburger patties falle fra hverandre under kokeprosessen. Ved bruk av Worcestershire saus å legge smak og fuktighet til hamburgere, ikke bruker noen andre flytende smakstilsetninger.

Trinn 1

Dekk en ildfast form med voks papir. Sett fatet i nærheten av der du arbeider.

trinn 2

Plasser hamburger kjøtt i en stor bolle. Pass på at bollen er stor nok til å legge til og blande ingrediensene uten å søle.

trinn 3

Legg tørre krydder til hamburger kjøtt. Bland kjøtt og krydder for hånd før de er helt blandet sammen.

Trinn 4

Legg en spiseskje med Worcestershire saus per pund av hamburger kjøtt du bruker. Bland Worcestershire saus og kjøtt helt.

Trinn 5

Sjekk din hamburger kjøtt for å sikre at det ikke er overflødig væske. Når du flytter hamburger kjøttet til siden av bollen det skal ikke være noe væske i bunnen.

Trinn 6

Legg en skje med brødsmuler til hamburger kjøtt hvis det er noe væske i bunnen av bollen. Brødsmuler vil suge opp overflødig væske. Bland brødsmuler til hamburger kjøtt. Fortsett å legge en skje med brødsmuler og bland til det er ingen overflødig væske i bollen.

Trinn 7

Lag en knyttneve-sized ball ut av hamburger kjøtt. Sett ballene kjøtt på kokekaret. Fortsett å lage kjøttboller til du har brukt hele hamburger kjøtt.

Trinn 8

Flat hver ball med håndflatene. Du skal ikke føle noe væske fra kjøttet når du trykker ned.

Trinn 9

Plasser hver flate patty på grillen eller i en stekepanne og stek til ferdig. Vend burgere halvveis gjennom matlaging med en slikkepott. Hvor lenge du koker Patty bestemmes av hvor ferdig du liker hamburgere. Medium sjeldne burgere ta rundt åtte minutter mens godt gjort burgere ta rundt 15 minutter.

Du trenger

  • voks papir
  • Kakeform
  • hamburger kjøtt
  • Miksebolle
  • tørre krydder
  • Worcestershire saus
  • Slikkepott

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com