Foundation for fet & amp; Akne utsatt hud

April 25
Foundation for fet & amp; Akne utsatt hud

Hvis du er en kvinne med akne, kan du være på utkikk etter måter å eliminere disse kviser og også for måter å dekke dem opp mens du behandler dem. Kosmetikk produsenter har trappet opp til plate med stiftelser som ikke bare skjule kviser, men også inneholder aktive ingredienser som bekjemper nye kviser og bidra til å fjerne gamle.

årsaker

De fleste mennesker med akne også lider av hud som er for fet, siden overflødig olje bidrar til kviser ved å tette porene. Det er ikke rart, da, at fet hud kan også være ganske akne utsatt. Siden mange vanligvis selges stiftelser har en tendens til å være basert på ulike typer olje, for eksempel mineralolje, setter dette ekstra olje på huden kan forårsake kviser eller forverre eksisterende akne.

Funksjon

Acne-kampene foundation inneholder oftest den aktive ingrediensen salisylsyre, som American Academy of Dermatology (AAD) vurderer en bevist over-the-counter akne behandling. Salisylsyre fører til det øverste laget av huden til slough av, avslører ny hud under. Ved å gjøre det, klarner det bort noen av pore blokkeringer som driver etableringen av kviser. Noen mennesker opplever hudirritasjon ved bruk salisylsyre holdige stiftelser og andre produkter, så teste et lite område før du bruker det hele over.

produkter

En rekke produsenter har utviklet foundation makeup produkter spesielt utviklet for å bekjempe akne. Forbrukere kan kjøpe flytende sminke med salisylsyre i mange forskjellige nyanser for å matche deres spesielle hudfarge. I tillegg er det mulig å finne foundation pulver samt concealer pinner som har salisylsyre. Concealer pinner kan hjelpe deg å behandle bestemte kviser samtidig som man gjør dem mindre synlige.

alternativer

Hvis du ikke har aktiv akne, men har akne utsatt hud, trenger du kanskje ikke en stiftelse med salisylsyre som er utviklet for å behandle eksisterende kviser og huden blokkeringer. I stedet se etter en oljefri foundation som ikke fremmer acne formasjon. Den AAD anbefaler på jakt etter foundation og annen kosmetikk merket ikke-acnegenic eller ikke-comedogenic; begge disse etikettene mener produktet vil ikke fremme akne formasjon.

betraktninger

Uansett hvilken foundation du velger for fet og akne utsatt hud, må du unngå å irritere huden din for å unngå fremtidige utbrudd. Når du fjerner din foundation, bruk en mild cleanser - ideelt ett designet for breakout utsatt hud. Unngå også å skrubbe huden for hardt mens å bli kvitt det siste bit av sminke rester. Øv forsiktighet i å kombinere akne medisiner med en akne-kampene foundation, siden bruk av to eller flere produkter på en gang kan irritere huden din. Som en generell regel, er det best å konsultere en hudlege for å få råd om håndtering av akne eller vedvarende hudirritasjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com