Bivirkninger av reseptbelagte Trental

October 31

Trental er et merkenavn for reseptbelagte medisiner som kalles pentoxifylline. Selv om effektive for behandling av smerter i bena på grunn av dårlig sirkulasjon, utgjør Trental en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Trental inkluderer ubehag i magen, oppblåsthet, flatulens, raping, diaré, kvalme, fordøyelsesbesvær, oppkast, svimmelhet og hodepine.

Betydning

I løpet av Food and Drug Administration kliniske studier publisert av RxList, 3,1 prosent av pasientene som tok den utvidede versjonen av Trental og 9,6 prosent av deltakerne som brukte den umiddelbare-release form av Trental avviklet bruken av stoffet på grunn av bivirkninger.

Drug Interactions

Når tatt med blodfortynnende medisiner som warfarin, utgjør Trental en risiko for langvarig blødning, forklarer RxList. Trental medfører en økt risiko for toksiske effekter fra stoffet teofyllin (brukes for lungesykdom) når de to medikamentene er tatt sammen.

advarsler

Sjelden, fører Trental alvorlige anafylaktiske allergiske reaksjoner hos pasienter, og det kan føre til leversvikt som fører til hepatitt og gulsott. I sjeldne tilfeller bruk av Trental bidrar til utbruddet av leukemi, advarer RxList.

Kontra

Fordi dens virkning på fosterutvikling er ikke kjent, leger sjelden fore Trental for gravide. Hvis du har en historie nyre- eller leversykdom, en nylig slag eller langvarig blødning etter en skade, kan det ikke være trygt for deg å ta Trental, ifølge Mayo Clinic.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com