Spise Sugar Mens gravid

May 11
Spise Sugar Mens gravid

Sukker i seg selv er ikke farlig å spise mens gravid. Problemet er at mange matvarer som inneholder store mengder raffinert sukker, slik som godteri, kaker, kjeks og brus, ikke gir mye ernæringsmessige fordeler. Hvis du spiser disse produktene i stedet for sunn elementer, for eksempel frukt, grønnsaker og helkorn, du frata barnet ditt av næringsstoffene hun trenger å utvikle.

Generelle anbefalinger

Med mindre legen din oppgir noe annet, bør du følge en typisk sunt kosthold som inneholder alle vitaminer og næringsstoffer barnet trenger for å vokse. Den amerikanske Graviditet Association anbefaler at alle gravide kvinner snakke med sine helsepersonell om deres spesifikke næringsbehov. Vanligvis vil et balansert kosthold som inkluderer alle de store matvaregrupper gi tilstrekkelig næring for deg og babyen din. Legg merke til at i andre og tredje trimester bør du spise 300 flere kalorier per dag enn du ville normalt å møte de økende behovene til fosteret.

Sukker

Ditt kosthold kan inneholde sukker, så lenge du ikke spiser store mengder. Hva regnes som overdreven vil avhenge av din medisinske tilstand, men den sikreste metoden er å begrense sukkerholdige matvarer så mye som mulig i favør av sunnere elementer.

Ubehag

Hvis du opplever kvalme, halsbrann eller forstoppelse, er du i godt selskap. Mange gravide kvinner opplever disse problemene, selv om de bor en sunn livsstil og spise riktig. Men du kan være i stand til å redusere disse negative symptomer ved å unngå overflødig sukker, samt ved å drikke mye vann, trene regelmessig og redusere fettinntaket, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Svangerskapsdiabetes

Svangerskapsdiabetes rammer 1-3 prosent av alle gravide kvinner, ifølge FamilyDoctor.org, men den forsvinner vanligvis etter at barnet er født. Hvis du har svangerskapsdiabetes, har kroppen din problemer med å bruke glukose i blodet for energi, slik at blodsukkernivået heve. Dette kan påvirke helsen din ved å lage din levering vanskeligere, til et punkt der du kan trenge et keisersnitt. Også, du har økt risiko for å utvikle preclampsia, noe som fører til høyt blodtrykk, hevelse som ikke går bort og forhøyede mengder protein i urinen. Tilstanden er farlig hvis venstre ubehandlet. Svangerskapsdiabetes påvirker også barnets helse ved å øke risikoen for problemer ved fødselen. For eksempel kan barnet har gulsott, lavt blodsukker eller en unormalt høy fødselsvekt.

Sukker og svangerskapsdiabetes

Årsaken til svangerskapsdiabetes er ikke kjent, men hvis du er diagnostisert med tilstanden, legen din vil sannsynligvis be deg om å unngå matvarer som inneholder store mengder enkle sukker, som cookies, kake, godteri og iskrem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com