Glutation IV bivirkninger

October 23

Glutation IV bivirkninger


Glutation har blitt brukt av mange leger for å behandle sykdommer som ødelegger nerveceller, som for eksempel Parkinsons sykdom. Intravenøs glutation kan bli administrert ved medisinsk personell når det er behov for å fjerne frie radikaler i en persons system. Selv om bivirkninger er sjeldne, er det spesifikke situasjoner og forhold som kan øke sannsynligheten for uønskede symptomer utvikler seg i en pasient.

Egenskaper

En glutation IV kan skape svært ubehagelige bivirkninger når matchet med for mye selen. Hvis en person får i selen i nivåer av 400 milligram eller mer på en dag, vil ionene fra metallet fusjonere med glutation og kan føre til hårtap, hvite flekker på neglene eller tap av følelse i vedheng, ifølge Direktoratet for giftige stoffer og Disease Registry.

betraktninger

Friske personer eller personer med nyre og leverproblemer kan lide fordøyelsesproblemer fra injeksjon. En rapport i Journal of Nutrition viser disse effektene kan forårsake alvorlig skade på en persons system og forårsake alvorlige smerter, diaré og gass.

Betydning

Hvis det er for mange antioksidanter i en persons blodbanen, kan effekten av en glutation IV dosen fullstendig opphevet, ifølge Textbook of Cosmetic Dermatology. Dette betyr at en person som trenger forbindelsen for en tilstand som ikke kan motta eventuelle fordeler ved injeksjonen.

effekter

Den aldrende Studies Institute sier at overdreven bruk av glutation IV kan føre til betydelige nevrologiske bivirkninger. Stoffet kan være giftig i store doser, fører til vibrasjoner, shakes, angst eller depresjon problemer. Bruk av denne kjemiske bør alltid følges nøye av en medisinsk faglig.

Misforståelse

Kronisk bruk av glutation kan føre til økt toleranse for stoffet, som nevnt i Journal of Nutrition. Innen seks måneder, må en person flere injeksjoner daglig for å oppnå de samme fordelene som opprinnelig var til stede, noe som kan føre til at sannsynligheten for at en av de andre bivirkninger som tar kontroll av kroppen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com