Hvor lang tid tar det for testosteronbehandling for å arbeide?

October 2

effekt

Siden hvert menneske er forskjellig og vil uunngåelig motta ulike doser gjennom ulike administrasjonsmåter, som depotplaster, hormon injeksjoner, implantater og aktuelle gels, vil hvor lang tid det tar for testosteronbehandling for å jobbe variere fra person til person. Men de fleste menn, i henhold til Harvard Medical School, vil se at konsentrasjonen av deres testosteron gå opp i løpet av relativt kort tid, typisk etter bare noen få doser. Så vil de fleste menn ser en endring i deres testosteronnivå alt fra to til tre uker. Dette er åpenbart et veldig godt tegn på at behandlingen virker, men noen symptomer en mann opplever på grunn av lavt testosteron kan faktisk ikke gå bort for to til tre måneder, selv om det har vært en positiv endring i sine hormonnivåer.

Terapi

Når en mann ikke bestemmer seg for å snakke med legen sin om testosteronbehandling, er det viktig å forstå at han skulle gå gjennom denne behandlingen under en viss kontroll. Som terapi starter, trenger han å komme inn til klinikken eller medisinsk anlegget annenhver uke eller så, spesielt på svært utbruddet av behandlingen, for å ha hans hormonnivået målt. Dette blir i det vesentlige utført av to grunner. Den første er ganske enkelt å overvåke fremdriften av hans testosteron nivå for å sikre at han gjør noe fremgang mot "target" rekkevidde. Den andre grunnen er å sikre at den riktige administreringsmåte blir brukt. Som nevnt før, vil hver mann reagerer forskjellig på ulike behandlingsmetoder. Noen menn vil ikke nødvendigvis oppleve positive resultater fra depotplasteret. Andre kan ikke gjennomgå noen endring med aktuelle gels. Seeing som legen arbeider med hormonnivået, vil han ønsker å finne den beste teknikken å dispensere testosteronbehandling til deg.

testosteron Pill

Oftere enn ikke, vil legen forskrive en av de former for behandling som allerede er nevnt, til tross for at det i dag en testosteron pille på markedet. Grunnen til at pillen blir sjelden brukt, er at det er bevis for at inntak av testosteron på denne måten kan ha en negativ effekt på deg leveren. Egentlig kan det skape et visst nivå av toksisitet i dette organ, forårsaker andre problemer for pasienten.

Bivirkninger

Som med alle typer medisiner eller behandling plan, gjør testosteronbehandling har sine bivirkninger. Dette vil inkludere svimmelhet, hodepine, hyppig vannlating, hevelse, tretthet, humørsvingninger, irritabilitet, kløe eller rødhet (under lappen), hyppige ereksjoner, langvarige ereksjoner og kvalme. Menn bør ikke bruke testosteron terapi hvis de ikke opplever lavt testosteronnivå, da det kan ha en negativ effekt på helsen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com