Hvordan forbedre Cellulite i Legs

May 3

Hvordan forbedre Cellulite i Legs


Over tid kan kroppen begynne å utvikle cellulitt i områder, inkludert magen, armene og bena på grunn av kroppens naturlige aldringsprosessen eller din nåværende livsstil. Avhengig av kosthold og daglig mosjon rutine, bedre og noen ganger til slutt kvitte utseendet på beinet cellulitter er mulig ved å velge riktig mat og innlemme treningsøkter hver dag med de problemområder på kroppen din.

Bruksanvisning

1 Legg en øvelse rutine til det daglige liv for å bidra til å forbedre kroppens blodgjennomstrømning og holde den i form. Fullføre en 30-minutters cardio trening rutine minst tre ganger i uken, og fokus på beinøvelser spesielt når fullføre styrke-øvelser.

2 Endre din nåværende matvaner hvis du spiser usunn eller spise fast food for ofte. Legg matvarer som er høy i protein og inneholder næringsstoffer som nøtter, grønnsaker, frukt og hele korn matvarer. Fjern matvarer som inneholder mye sukker (inkludert brus og godteri uten ekstra næringsverdi).

3 Massasje området av bena som inneholder cellulitter hver dag for å bidra til å forbedre den generelle utseendet på området. Alternativt har en massør massere bestemt område på bena hvis cellulitter er plassert på baksiden av lår (eller en annen vanskelig å nå området).

4 Innkjøps anti-cellulitt kremer fra en lokal skjønnhet eller varehus. Gni kremen på det området av bena under en vanlig massasje på problemområdene.

5 Kontakt en kosmetisk lege eller plastisk kirurg om å ha laser fjerning av cellulitter i bena. Selv om dyr, vil denne løsningen redusere og ri forekomsten av cellulitter i inntil seks måneder (vanligvis).


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com