Hvordan man kan sammenligne Health Care Forsikring Kostnader

August 3

Hvordan man kan sammenligne Health Care Forsikring Kostnader


Helseforsikring er en stor utgift for familier som bærer dekning. Selv for folk som mottar helsemessige fordeler fra en arbeidsgiver, krever de høye kostnadene et forsiktig valg av plan og dekning. Mange alternativer er tilgjengelige, men ingen plan er ideell for alle. Når man sammenligner helseplaner, må du vurdere mange faktorer som dekning beløp og valg av leger. Disse faktorene kan ha en stor innvirkning på hvor mye en helseplan kan koste.

Bruksanvisning

1 Les om og forskning de ulike helseplaner er tilgjengelige for deg gjennom din arbeidsgiver. Mens noen arbeidsgivere tilbyr bare én type plan, mange tilbyr flere varianter. Din arbeidsgivers personalavdelingen kan være i stand til å hjelpe deg å velge en plan med den mest fornuftige prisen. Hvis din arbeidsgiver ikke tilbyr en passende plan, eller du er selvstendig næringsdrivende, så må du velge fra private forsikringsselskaper. Alternativene her varierer fra staten, alt fra bare én eller to tilgjengelige planer for mange planer fra flere forsikringsselskaper. Vurdere høy egenandel planer om å inkludere i ditt forhold også. Disse planene har vanligvis en egenandel på mer enn $ 2250 og bære betydelig lavere premie.

2 Beregn ditt bidrag for noen av plan alternativer som du ønsker å sammenligne. Hvis du er ansatt, er at andelen som du betaler for dekning. Hvis du ser på en individuell plan, vil du være å ta hensyn til den totale mengden av premien å sammenligne. Tenk hvis premien er i stand til å bli betalt før skatt, noe som kan redusere mengden av premien.

3 Sammenlign din ekstra utlegg med de ulike planene. En vanlig ut av lommen regning er en egenandel. Dette er beløpet du må betale selv før forsikringen begynner å betale eventuelle utgifter. Co-betaler er en annen regning. Dette er vanligvis en flat avgift som du betaler for visse tjenester. En plan kan belaste $ 20 per legekontor besøk som en co-lønn. Reseptbelagte stoffet dekning er et annet område som ofte har en co-lønn.

4 Skriv ned de planene som du vurderer langs toppen av en juridisk pute av papir. På siden av at pad, skrive ned variablene med hver plan. Fyll i sentrum rutenett med svarene for hvert plan. Dette faktaarket vil være din ressurs som du sammenligne de ulike alternativene og kostnaden for hver. Sammenligne ulike scenarier og se hva hver plan betaler i så fall. I tilfelle av en høy egenandel plan, må du balansere reduksjon i premien med den ekstra beløpet som du kan ha til å betale hvis du har et helsevesen regning. Bestem selv hvor mye risiko du er villig til å akseptere.

Hint

  • Vurder å bruke en fleksibel utgifter konto hvis din arbeidsgiver tilbyr en. Dette gjør at du kan sette av penger før skatt som du kan bruke til å betale helsetjenester relaterte utgifter, for eksempel egenandeler og co-betaler. Hvis du velger en høy egenandel plan, vurdere å bruke et helsevesen sparekonto til å spare til helsetjenester utgifter på en skatt utsatt basis.
  • Hvis du endrer helseforsikring dekning, ikke la en policy forfalle før den andre trer i kraft. Hvis du ikke har kontinuerlig helseforsikring dekning i minst 18 måneder, kan forsikringsselskapet utelukke pre-eksisterende forhold for en periode.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com