Hvorfor er stoffet patenter viktig?

December 21

Medisinsk forskning bidrar til nye oppdagelser og ideer, inkludert nye medisiner. Den farmasøytiske feltet er alltid bedre og økende på grunn av medisinsk forskning som arbeider for å utvikle farmasøytiske gjennombrudd. Disse ideene og gjennombrudd må beskyttes gjennom stoffet patenter.

Funksjon

Ved å beskytte medisinsk forskning og farmasøytiske gjennombrudd, oppfinnerne av disse ideene få beskyttelse fra idé tyveri mens de utvikler sine produkter og i årene etter løslatelse. Et patent hjelper en bedrift å gjenopprette regnskaps investering for å produsere en ny medisin. Uten mulighet til å gjøre en fortjeneste, kan stoffet selskaper ikke råd til å produsere nye medisiner.

Betydning

Medisinsk forskning er i stor grad ansvarlig for å danne nye medisinske funn samt skape nye medisiner og antibiotika. Denne forskningen kan også føre til medisinske gjennombrudd.

Egenskaper

"I dag, skape en eneste ny medisiner kostnader i gjennomsnitt rundt en milliard dollar," sier Miles Hvit, administrerende direktør i Abbot Laboratories. Dette monumentale finansieringen kommer bare fra private investorer. Uten en garanti for en avkastning på sin investering, vil at finansieringen gå et annet sted.

Identifikasjon

Narkotika patenter er enkle i andre patenter. For eksempel, er det like enkelt å patentere et nytt legemiddel som det er å patentere en ny oppfinnelse. Farmasøytiske patenter normalt vare i 11,7 år, som dekker prosessen mellom nyetablering og patent utløp.

Faktaene

Intensjonen med et medikament patent er å beskytte investeringene av medisinske forskere som de skaper og spre nye medisiner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com