Sjøsyke forebyggende for barn

November 6

Sjøsyke er en form for reisesyke, en tilstand karakterisert ved svimmelhet, forvirring, kvalme og oppkast. Det utløses når hjernen mottar motstridende opplysninger om kroppens bevegelse og fysisk orientering. Barn er ofte spesielt utsatt for virkningene av reisesyke. Heldigvis finnes det en rekke metoder tilgjengelige for å hindre eller redusere symptomer på denne sykdommen.

Undersanding Sjøsyke / reisesyke

Barnet kan oppleve effekten av sjøsyke eller reisesyke når han mottar motstridende sanseinntrykk fra øynene hans, indre ører, muskler og hud, ifølge Nemours Foundation. Hvis du er på en båt eller skip, kan dette ofte oppstå når ditt barns sanser ikke kan matche den tilsynelatende soliditet av overflaten han står eller sitter på med større bevegelse påvirker hele fartøyet.

behavioral alternativer

Hvis du vet på forhånd at barnet blir sjøsyke, kan du ta flere forholdsregler for å hindre at en episode oppstår. Begynn med vendt ham i retning båten eller skipet er på reise. Sittende eller stående i motsatt retning kan legge et lag av kroppen / hjernen forvirring og øke sannsynligheten for symptomer. Gjør det mulig å plassere barnet mot oven dekk og i midten av beholderen, da denne stilling har en tendens til å generere minst mulig relativ bevegelse. I tillegg ber barnet ditt til å fokusere på horisonten linjen der vannet møter himmelen. Dette vil gi et stabilt referansepunkt for å bidra til å orientere sin kropp.

Spise tunge eller fet mat før eller under en tur kan forverre barnets sjøsyke, så planlegge måltider tilsvarende. Lese mens du er på en tur også kan forverre symptomene, så du må kanskje be barnet om å suspendere denne aktiviteten.

medisiner

Legen kan også anbefale reseptbelagte eller reseptfrie medisiner for å hindre barnets sjøsyke. Vanlige alternativene inkluderer dimenhydrinate (Dramamine) og difenhydramin (Benadryl). Vær oppmerksom på at bruk av disse produktene bærer potensialet for bivirkninger, inkludert tretthet, svimmelhet, tap av matlyst, tåkesyn og tørr hals, nese eller munn. Hvis barnet ditt er under 2 år, ikke gi ham dimenhydrinate eller difenhydramin. Les etikettene på alle reseptfrie medisiner nøye, og ikke gi barnet ditt et produkt utviklet for voksen bruk. I noen tilfeller, hvis barnet er 12 år eller eldre, kan legen anbefale en annen reisesyke medisiner kalt meclizine (Bonine).

Andre alternativer

Noen tradisjonelle rettsmidler kan også bidra til å forhindre eller lindre barnets sjøsyke. Disse inkluderer ingefær, peppermynte og kamille te, samt saltines. En annen mulighet for lindring av symptomene er et produkt som kalles Emetrol, som kombinerer en sukkerløsning med fosforsyre. Hvis du er interessert i å gi barnet ditt Emetrol, sjekk med legen din først. I noen tilfeller, du også kan være i stand til å hindre at barnets symptomer med en anti-kvalme armbånd. Selv om det ikke er påvist medisinsk nytte av dette alternativet, i noen tilfeller kan det tilveiebringe en placeboeffekt som fortsatt er ganske effektive.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com