Hva gjør en lekker hjertet ventil Mean?

May 3

En tilstand som kan være tilstede ved fødselen eller utvikle seg over tid, en "lekker hjerteklaff" er en uformell begrep som beskriver oppstøt, en av de to store lidelser som utgjør hjertet ventil sykdom.

Identifikasjon

Hjertet ventil sykdom er en tilstand der en eller flere hjerteklaffer ikke fungerer som den skal, ifølge US National hjerte lunge og blod Institute. Hver ventil har et sett med klaffer ment å åpne eller lukke helt med hvert hjerteslag.

typer

Av de fire hjertekamrene og ventiler, mitral og aorta ventiler er mest berørt på grunn av deres plassering. Disse områdene på venstre side av hjertet gjennomgår en større arbeidsbelastning enn på høyre side.

effekter

En lekker hjertet ventil refererer til medisinsk tilstand som kalles "oppgulp." "En ventil kan heller ikke være i stand til å lukke helt," sier American Heart Association. "Dette fører til oppstøt (blod lekker tilbake gjennom ventilen når det skal være stengt)." Alternativt beskriver stenose en innsnevring av hjerteklaffen, noe som resulterer i en manglende evne av ventilklaffen til helt åpen.

symptomer

Symptomer utvikler seg som mengden av lekkasje gjennom ventil øker. "Disse inkluderer brystsmerter, tretthet, kortpustethet, svimmelhet eller besvimelse," ifølge Washington University School of Medicine i St. Louis.

Advarsel

En lekker hjertet ventil ubehandlet vanligvis resulterer i en svekket og forstørret hjerte, og til slutt hjertesvikt. Kirurgisk ventil reparasjon eller erstatning vil være nødvendig for å unngå risikoen for dødsfall.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com