Kalsium Innskudds Cures

November 9

Kalkavleiringer kan være svært smertefullt og kan utvikle seg i en hvilken som helst del av kroppen fra halsen til tærne, forårsaker herding av bein og myke vev. Kalsium innskudd er mest vanlig i ledd og deler av tidligere skade til bein eller muskel. De første utvikle seg som et stoff som ligner på tannkrem så til slutt tørke inn et kalkholdig stoff. Resultatet er smerte når du flytter den kroppsdelen hvor innskuddet er avgjort. Det er flere måter å håndtere og behandle kalkavleiringer.

Botemidler for kalkavleiringer

Ved å begrense mengden av kalsiuminntak, er det tenkt legemet deretter reabsorbs overskudd av kalsium til stede, inkludert kalsium i kalkavleiringer.

En annen teori er at kalkavleiringer er forårsaket av en mangel på vitamin D, K og magnesium. Du kan se etter dette gjennom en enkel blodprøve og og utbedre eventuelle mangler ved å ta vitamintilskudd.

Flere tradisjonelle kurer for kalkavleiringer inkluderer fysioterapi og reseptbelagte medisiner, med kirurgi brukes som en siste utvei.

smertebehandling

Hvis kalsium innskudd forårsaker smerte eller hevelse, bruke en ispose til lidende området for lettelse. Hvis det er mulig, begrense bevegelsen av det berørte området. Ta over-the-counter medisiner som Advil, Tylenol eller Aleve for smerte. Du lege kan prescirbe smertestillende medikamenter for smerter og betennelser, og kan anbefale kortison injeksjoner.

artroskopisk kirurgi

Extreme og konstant leddsmerter indikerer kalsium innskudd har vokst. Kontakt lege umiddelbart og be om artroskopisk kirurgi er nødvendig for å fjerne kalsium innskudd. Ubehandlet kan innskuddet vokse, kan smerten øke og de berørte ledd kan bli immobile.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com