Hva er bruk for Food-Grade Hydrogenperoksid?

May 22

Oversikt

Hydrogenperoksyd tilgjengelig i apoteker kan brukes for noen topiske applikasjoner, men det inneholder stabiliseringsmidler slik som fenol og acetanilid. Denne type hydrogen peroxide bør ikke tas oralt, sier Dr. David D. Williams i «De mange fordelene av hydrogenperoksid." Bare mat-grade hydrogen peroxide bør brukes internt. Food-grade hydrogenperoksyd kommer i en 35 prosent konsentrasjon - resten er vann - og det må fortynnes til en 3 prosent konsentrasjon. For å fortynne, kombinere en unse av hydrogenperoksyd med 11 unser destillert vann. Det amerikanske Food and Drug Administration advarer om at forbruker 35 prosent mat-grade hydrogen peroxide kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, og i verste fall død.

Kreft

Mat-grade hydrogen peroxide kan bidra til å drepe kreftceller, sier R. Webster Kehr, en forsker for den uavhengige Cancer Research Foundation. Kreftceller er tenkt å spre når lite oksygen er tilgjengelig, mens økt eksponering for oksygen fører til spredning av kreftceller til å bremse, og tilstrekkelig oksygen kan drepe kreftceller. Forskere tror at kreftceller ikke kan bryte ned oksygenatomer i hydrogenperoksyd, slik at disse oksygenatomer kan effektivt drepe kreftceller. Aldri selv behandle en krefttilstand med hydrogenperoksyd. Snakk med din onkolog og lege før du prøver noen form for alternativ behandling.

insektmiddel

Du kan bruke mat-grade hydrogen peroxide å lage en billig, trygg insektmiddel, sier Dr. Williams. Plasser 8 unser mat-grade hydrogen peroxide fortynnet til 3 prosent i en to-gallon vannkanne, og legge til en gallon av vann og 8 ounces av hvitt sukker.

emfysem

Dr. Williams forklarer at næringsmiddelkvalitet hydrogenperoksyd kan anvendes for å redusere Lungeemfysem symptomer. Bland 1 unse av 35 prosent konsentrert hydrogenperoksyd med 1 liter av uklorert vann i en fordamper for å forbedre pusting i løpet av natten. Hydrogenperoksid kan også administreres intravenøst. Ifølge Dr. Williams, kan hydrogen peroxide bidra til å bryte opp slimete og infeksjon i lungene, betydelig bedre pust. Snakk med legen din før du bruker hydrogen peroxide til å behandle Lungeemfysem symptomer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com