Keloid Komplikasjoner med Brusk Piercing

September 15
Keloid Komplikasjoner med Brusk Piercing

En keloid er arrvev som vokser og stiger i eller rundt en brusk piercing. Keloider blir ofte forvekslet med hypertrofisk arrdannelse i øret brusk piercing. Hypertrofisk arrdannelse er en midlertidig tilstand og behandles ved å endre smykker og utsette øre piercing å havsalt soaks. Resepter og operasjoner fra leger, hudleger eller kirurger er de eneste behandlinger for en permanent keloid tilstand.

arvelig

I noen piercees, keloider er en arvelig medisinsk tilstand. Piercees med nære familiemedlemmer, for eksempel foreldre eller søsken, med keloider er mest sannsynlig å keloid i forbindelse med ørebrusken piercing. Piercing ørebrusken, uansett metode, resulterer i keloider rundt, innsiden eller utsiden av piercing stedet. Motta en piercing med en sterilisert nål fra en profesjonell kropp piercer som gir grundige ettervern retningslinjer reduserer muligheten for keloid formasjon. Den piercee, etter ettervern retningslinjene i tillegg til faglig prosedyre, kan hindre eller forsinke dannelsen av en keloid, men dette varierer fra piercee til piercee. Piercing våpen og uprofesjonelle verktøy føre til ytterligere skade på brusk og mangel på ettervern kan hjelpe i veksten av en keloid. Keloider danner det meste på baksiden av øret piercing, da dette er hvor piercing forårsaker mest skade på huden.

Melanin og Sex

Den mengden melanin i huden og kjønn på piercee er også faktorer i muligheten for keloider fra øre brusk piercing. Afroamerikanere og kvinner er mer utsatt for keloider fra piercing, i henhold til Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine. Potensielle piercees er sannsynlig å være klar over en keloiding tilstand før har de hull i ørene. Hvis piercee har opplevd vannkopper, akne eller kirurgi i det siste, vil keloider mest sannsynlig skjemaet på nettstedet til hudskader og indikerer en predisposisjon for keloider fra øre brusk piercing. Piercees med tidligere eller nåværende keloider bør unngå piercing helt.

Behandling

Det finnes ingen kur for keloider og behandling av en keloid ikke nødvendigvis resultere i en keloid gratis piercing eller øret. Etter å ha fjernet en keloid, kan nye keloider vises på ørebrusken piercing stedet. Aktuelt eller injisert steroider, cryosurgery, stikke og silisium gel er eksempler på behandlinger for keloider. Størrelsen og symptomer på keloider, kløe og skyting smerter, kan reduseres med behandling av keloid. Fjern ørebrusken smykker under behandling for en keloid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com