Raw Food Diet å kurere Candida

April 18

Mange mennesker lider av candida, men ikke selv være klar over det. Candida, en gjær som lever i kroppen, er antatt å være ansvarlig for mange kroniske sykdommer. Behandling og herding candida er nødvendig for optimal helse i kroppen, men mange vanlige leger ikke vet nok om det, og vanligvis foreskrive reseptbelagte medisiner for å behandle symptomene i stedet for candida selv.

Hva det er

Candida er en naturlig forekommende gjær som finnes i tarmkanalen, munn, svelg og kjønnsorganer. Normalt gjær lever i harmoni med andre mikroorganismer i kroppen og er ikke noe å være bekymret over, med mindre balansen av bakterier er forstyrret forårsaker en overvekst av gjær som deretter overtar de sunne mikroorganismer. Når dette skjer, kan gjæren gjøre sin vei inn i blodstrømmen og angi andre organer i kroppen som kan føre til et bredt spekter av sykdommer, syndromer og betingelser.

symptomer

Noen av de vanligste symptomene på Candida inkluderer: tarmgass, forstoppelse og diaré; hodepine, oftest migrene; dreven tretthet; cravings for søtsaker; angst, humørsvingninger og dårlig hukommelse; hyperaktivitet; hudsykdommer som akne og eksem; sinus betennelse; premenstruelt syndrom; nedsatt libido; og muskelsvakhet.

Raw Food Diet

Gjær trives på sukker og derfor en diett bestående av bearbeidet mat, junk mat og mat laget med hvitt mel og sukker vil føre til en overvekst av candida. En av de beste måtene å behandle og kurere candida er med en rå mat diett som kan forsyne kroppen med nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å styrke immunforsvaret og bokstavelig talt sulte gjær.

En rå mat diett betyr bokstavelig talt at ingen mat er involvert og mat er konsumert i sin mest naturlige tilstand. Det er antatt at tilberedt og bearbeidet mat er blottet for mange næringsstoffer og er ikke brukt så vel av kroppen. Når først implementere en rå mat diett kan det være nødvendig å ikke gå helt rå i begynnelsen før du blir vant til denne typen spise siden det kan være nedslående og lettere å gi opp raskere. Noen mennesker liker å gå ca 75% rå når de begynner gradvis å spise helt rå. Som med alle diett er det viktig å ta kontakt med helsepersonell først.

La oss se på hva du skal spise på en rå mat diett:

Massevis av frisk frukt og grønnsaker, helst økologisk når det er mulig; spise et bredt utvalg av regnbuens farger for å sikre at man får et bredt utvalg av vitaminer og mineraler. Juicing er en annen måte å innlemme ferske råvarer i kostholdet. En sunn juice består av å legge 1 fedd hvitløk, en håndfull spinat og rå persille til friske grønnsaker og frukt - denne blandingen bidrar til å bekjempe gjær.

Rå melkeprodukter som ikke er pasteurisert eller homogenisert. Rå melk og produkter laget av rå melk som kefir, smør og ost er ikke oppvarmet til høye grader, og de ødelegger gode bakterier og næringsstoffer, og er ofte lettere for fordøyelsessystemet å assimilere.

Sunt fett som har blitt kaldpresset er ekstra virgin olivenolje, valnøttolje, sesamolje, linfrøolje og extra virgin kokosolje. Andre sunt fett inkluderer rå nøtter og frø, og avokado.

Fermentert mat som er tilberedt med oppvarming er bra for fordøyelsen og holde alkaliske / syregrad i kroppen balansert som bidrar til å bekjempe gjær. Disse matvarer inneholder: rå melk yoghurt, kefir, naturlig surkål, kombucha, kim chi, miso og tempeh.

Renset vann, grønn te, og koffeinfri urtete. Xylitol og stevia kan alle brukes som søtningsmidler.

Matvarer for å unngå

Ved behandling av candida det er visse matvarer som bør unngås fordi de slår til sukker i kroppen når forbrukes, gjør gjær trives. Les alltid etiketter for å sikre at det ikke er skjult ingredienser som sukker, fruktose, hvete og hydrogenerte oljer. Selv fruktjuice konsentrater og honning kan være dårlig for candida. Vær oppmerksom på at hvis noe hevder å være organisk eller naturlig kan det ikke være.

Unngå enhver form for sukker; hvite matvarer som mel, sukker og ris; hvete og hvete produkter; mais, hvite poteter, sopp og andre sopp; peanøtter og pistasjenøtter; eddik eller eddik-baserte produkter; kunstige søtemidler, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler; hydrogenerte oljer og vegetabilske oljer; og alkohol, slik som øl og vin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com