Hvor lang tid tar det for Ritalin skal tre i kraft?

August 11

Hvor lang tid tar det for Ritalin skal tre i kraft?

Hva er ritalin?

Ritalin, kjent generelt som metylfenidat, er en reseptbelagte medisiner som brukes til behandling av ADD eller ADHD, også kjent som Attention Deficit Disorder og Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ritalin er kjent som et psykostimulerende og brukes til å stimulere nervesystemet. For behandling av ADD og ADHD, dette gjør at pasienten til å konsentrere seg om aktiviteter som han eller hun kan vanligvis føler distrahert under. Ritalin bør brukes til enhver tid pasienten føler seg engstelig eller urolig og ute av stand til å konsentrere seg.

skrevet dose

Ritalin er vanligvis foreskrevet i doser på fem, ti eller 20 milligram, avhengig av alvorlighetsgraden av ADD eller ADHD. Ritalin bør tas minst 30 minutter før et måltid, med mindre det er en utvidet-release versjon, som Ritalin SR, som kan tas med eller uten mat. Tygge Ritalin må tygges helt før det svelges, men ikke tygge eller knuse utvidet-release tabletter som Ritalin SR. Hvis du bruker flytende Ritalin, må du bruke den foreskrevne måleskje til å ta dosen, i stedet for en vanlig tabell skje.

Hvor lang tid tar det å tre i kraft?

Ritalin vil tre i kraft ca 15 minutter etter å ha tatt det, selv om noen mennesker ikke kan svare på mindre doser. Effekten av Ritalin, avhengig av dose og om du tar tid-utgivelsen kapsler, kan vare alt fra fire til 12 timer. Ikke ta en ny dose Ritalin hvis du ikke føler virkningene etter 15 minutter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com