Hvordan kjøpe p-piller Online

July 11
Hvordan kjøpe p-piller Online

P-piller er tilgjengelig på resept, som bare kan gis av kvalifisert helsepersonell. Vanligvis før du er foreskrevet p-piller, vil din lege eller sykepleier utøveren utføre en årlig bekken eksamen for å identifisere eventuelle helsemessige bekymringer, inkludert infeksjon eller unormale celler som kan tyde på kreft. Legen din vil da gi deg en resept på p-piller for å fylle på et apotek. Du kan også bestille piller på nettet, men sørg for at du bestiller fra en anerkjent nettsted.

Trinn 1

Sjekk med din helseforsikring leverandøren enten via telefon eller på nettet for å identifisere online apotek tjenester. Mange forsikringsselskaper har et partnerskap med en hederlig reseptbelagte stoffet leverandør online.

trinn 2

Fyll ut skjema og relevante opplysninger. Følg instruksjonene på å gi bevis på resept. Dette gjøres ofte via skanning, faks eller brev. Noen nettbutikker vil ringe forskrivning lege for å bekrefte resept.

trinn 3

Betale for reseptbelagte orden og vente på piller for å komme frem.

advarsler

  • Ikke selvforeskrive. P-piller er potente medisiner med potensielt alvorlige bivirkninger, og trenger en lege godkjenning og overvåking.
  • Hvis en resept ikke er nødvendig for å bestille p-piller, ikke stoler på nettstedet. Du kan ikke få nøyaktig hva du bestiller.

Tips

  • Hvis forsikringsselskapet ikke kan anbefale nettbutikker hvor du kan bestille p-piller, sjekk med legen din, med Planned Parenthood, eller med en annen pålitelig kilde. Ikke stol på nettsider med en pålitelighet du ikke kan bekrefte.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com