Måter å kontrollere høyt blodtrykk

March 14

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er kjent som silent killer fordi det øker risikoen for slag, diabetes og hjertesykdom. Det er viktig å opprettholde blodtrykket på en sunn rate. Enkle, men ikke drastiske endringer i livsstil kan bidra til å skyve hypertensjon bort og holde deg ut av sykehuset.

Trene regelmessig

Bare 30 til 60 minutter med trening om dagen kan bidra til å senke blodtrykket. Det trenger ikke å være anstrengende trening, enten. Seksti minutter av strøm gange eller 30 minutter med jogging eller trapp stepping er nok til å holde deg i god helse. Hvis du kan slippe minst 10 lbs., Vil du ikke bare ser bedre, men blodtrykket vil redusere betraktelig.

Spis et sunt kosthold

Innføre mer frukt og grønnsaker inn i livet ditt og kaste ut de bearbeidet mat. Bearbeidet mat er beryktet for tomme kalorier og en overflod av natrium. Jo mer natrium du får i deg hver dag, jo høyere blodtrykket stige. I stedet for smaks dine måltider med salt, prøve å legge andre urter og krydder til mix. Maten vil bli sunnere og mer smakfull.

Les alltid etiketten før du kjøper mat. Matvarer med høy natrium nivåer er motet. Se etter mat med høyt kalium, som senker effekten av natrium på blodtrykket. Bananer er en stor kilde til kalium; spise en hver dag til frokost.

Unngå tobakk og alkohol

Tobakk og alkoholprodukter øke blodtrykket og risikoen for kreft og andre alvorlige helsemessige komplikasjoner. Avta ditt forbruk i stedet for å slutte cold turkey. Avslutte helt øker sjansen for at du vil komme tilbake til ting på en binge.

Slappe av

Hvor stresset du er spiller en viktig rolle i blodtrykket nivå. Jo høyere stress nivå, jo høyere blodtrykket går. Fastslå hva som understreker deg ut mest, og enten fjerne det fra livet ditt, eller ta tiltak for å redusere dens effekt på deg. Hvis arbeidet understreker deg ut, holde en stress ball i skrivebordet for å presse når du føler deg engstelig. Sett opp bilder av sine kjære for å bidra til å roe deg ned. Ikke ta med arbeid hjem med deg hvis mulig. Lag en klar cutoff poeng fra arbeid i dagen. Fortell deg selv at når du er ferdig for dagen, er du ferdig for dagen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com