Medical Lab Instrumenter

June 22

Medical Lab Instrumenter


Medisinske laboratorier er fylt med et bredt utvalg av utstyr og instrumenter som brukes i omsorg for og behandling av et utvalg av pasientens behov. Labs må inneholde materiell som er nødvendig for å utføre vanlige medisinske oppgaver som spenner fra mikrobiologi til blodprøvetaking sterilisering. Kunnskap og riktig bruk av disse instrumentene er viktig i en profesjonell medisinsk laboratorium.

Phlebotomy

Phlebotomy utstyr brukes i innsamling av blodprøver for testing og forskning. Laboratorier som utfører blodprøvetaking må inneholde nåler, blodoverføringsrørene, vacutainers, desinfeksjonsservietter, bandasjer, bomull eller gasbind, kors og en sentrifuge.

autoklav

Autoklaver blir brukt i medisinske laboratorier for å sterilisere instrumenter gjennom anvendelse av varme og trykk i et vakuumforseglet beholder. Med autoklav riktig, må laboratoriet ha autoklav poser til å beholde instrumenter, indikator tape som viser når sterilisering er komplett og termiske hansker for å fjerne varme metallinstrumenter fra autoklaven.

Mikroskop

Mange typer mikroskoper er brukt i medisinske laboratorier. Dette instrumentet bruker glass og dekker sammen med saltvann og pipetter for å undersøke celler hentet fra kroppen. Cellene er samlet på en bomullsdott og smurte på glass lysbilde; saltløsning dryppes på celler og sleiden dekslet er plassert på toppen. Denne prosessen bidrar til å forstørre cellene uten å skade dem, og dermed gir leger å gjøre en nøyaktig diagnose.

Sharps og Biohazard

Hver lab må ha kryss og Bio-Hazard beholdere tydelig merket og plassert der de vil være mest nyttig. Sharps beholdere er tykke plast røde merket containere der lab teknikere innskudd brukte nåler, sprøyter, lansetter og glass medisinering flasker. Bio-Hazard beholdere er også rød og er satt i en anvist plass i laboratoriet for disponering av enhver vare som ble eksponert for blod og andre kroppsvæsker.

Personlig sikkerhet

Alle medisinske laboratorier er pålagt å gi teknikerne med personlig verneutstyr ved håndtering av enkelte prøver. Beskyttende øye beskyttelsesbriller, ansiktsmasker, hansker, desinfisering våtservietter, en Øyevask og 10% blekemiddel er vanlige laboratorie sikkerhet elementer. Disse instrumentene brukes til å holde pasientens miljø så sterilt som mulig og lab tech trygg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com