Carpal Tunnel Syndrome & amp; Yoga Poses

February 22
Carpal Tunnel Syndrome & amp; Yoga Poses

Hvis du regelmessig opplever tinging eller nummenhet i hender og fingre, kan du ha Carpal Tunnel Syndrome. Carpal tunnel syndrom er en gradvis smertefull hånd og arm tilstand forårsaket av en klemt nerve i håndleddet. Spesifikke yoga kan lindre og forebygge carpal tunnel syndrom, men hvis venstre ubehandlet, kan det føre til permanente nerveskader. Ta kontakt med legen din før du bruker yoga som en behandling.

Yoga for Carpal Tunnel

For å behandle og forebygge carpal tunnel syndrom med yoga, må du øve positurer som styrker flexor musklene i underarmen, sier Anusara Yoga grunnlegger John Friend. Flexor musklene er på under, eller palm, side av underarmen. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, kan det være lurt å starte med positurer som bærer mindre vekt på håndleddet felles. Gradvis arbeide opp til mer vanskelige positurer, vier oppmerksomhet til å opprettholde riktig justering.

bønn Pose

For å utføre bønn positur, kommer til enten en sittende eller stående stilling. Begynn med å bøye albuene og bringe håndflatene til å røre på forsiden av brystet. Senk hendene før underarmene og fingrene er i 90 graders vinkel. Hold denne posisjonen i 30 sekunder og deretter hvile. Du kan gjenta dette utgjøre flere ganger om dagen.

Staff Pose Variasjon

For å styrke flexor musklene i underarmen, prøv å praktisere en variant av ansatte positur. Mens du sitter på gulvet, rette begge beina ut foran deg og plassere håndflatene på gulvet i nærheten hoftene. Nå peker fingrene vekk fra deg og hold positur i 30 sekunder. Gjenta dette utgjør to ganger.

Livmorhals Cradle Pose

For å utføre cervical vugge positur, sitte i en komfortabel posisjon på gulvet eller i en stol. Passe fingrene og plassere dem på baksiden av halsen. Trekk skulderbladene ned og strekke albuene sammen og fremover. Vær forsiktig med å øke den naturlige kurven i nakken. Hold denne posisjonen i minst ett minutt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com