Ernæringsmessige verdier for Collard Greens

May 3
Ernæringsmessige verdier for Collard Greens

Havard er en mørk grønn grønnsak. De tøffe, fiber greener ta lang tid å lage mat. Collard er medlem av kål familien, men kan vokse i mye varmere temperaturer. Havard er rike på vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Havard har en utmerket balanse mellom ernæring og er et godt tillegg til enhver diett.

kalorier

Det er bare 56 kalorier per 1/2 kopp servering av grønne grønnsaker. Disse kaloriene er bygget opp av 68 prosent karbohydrater, 12 prosent fett og 20 prosent protein. Dette er en god ratio for idrettsutøvere og de som gjør mye av aerobic aktivitet. Jo mørkere grønne grønnsaker, jo bedre ernæring.

Protein

Havard er en god kilde til protein, noe som er viktig for dem som ikke spiser kjøtt. Veganere og vegetarianere må finne en måte å få en balanse av næringsstoffer mens du følger deres meatless dietter. Havard kan gi protein som er viktig for å bygge sterke muskler.

Fiber

En av de beste ernæringsmessige verdier av grønne grønnsaker er deres kostfiber innhold. Det er 3 g fiber per servering. Dette tilsvarer 21 prosent av det anbefalte daglige verdi for noen på en 2000 kalori diett. Kostfiber bidrar til å opprettholde fordøyelsessystemet helse.

karbohydrater

En servering av grønne grønnsaker inneholder 9 g karbohydrater. Dette er rundt 3 prosent av det anbefalte daglige verdi. Du vil trenge flere kilder til karbohydrater i kosten for å nå de riktige ernæringsmessige nivåer. Dette er spesielt viktig hvis du trener regelmessig.

Andre næringsinnhold

Havard er også en utmerket kilde til vitamin A, vitamin C, jern og kalsium. Det er nesten ingen fettinnhold, bare 1 g per porsjon. Greens er også svært lavt kolesterol.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com