Pro & amp; Ulemper av Carpal Tunnel kirurgi

January 19

Carpal tunnel syndrom er en tilstand som forårsaker smerte og nummenhet i hånden, som påvirker din evne til å bruke den. Kirurgi for å behandle carpal tunnel er generelt angitt hvis tilstanden har vedvart i minst 6 måneder og har begrenset din evne til å fungere på jobben eller i dine daglige aktiviteter. Kirurgi har gode langsiktige suksess priser med lave komplikasjoner.

Gjenoppretting

En full utvinning fra carpal tunnel kirurgi kan ta måneder. Åpne utgivelsen kirurgi kan ta lengre tid å komme seg fra enn endoskopisk kirurgi. Åpne utgivelsen kirurgi krever et snitt i håndleddet og kutting av carpal ligament å forstørre carpal tunnel. Endoskopisk kirurgi gjør to snitt i håndledd og håndflaten. Et kamera blir deretter satt mens kutt til carpal ligament er gjort. Endoskopisk kirurgi reduserer arrdannelse og ømhet. Kirurgi vanligvis ikke krever at du å overnatte på sykehuset og er gjort under lokalbedøvelse. Du kan kreve resept eller over-the-counter smertestillende medikamenter og en skinne om natten eller under ulike aktiviteter i løpet av de 2 første ukene etter operasjonen. Du må kanskje begrense beløpet du kan løfte 11 pounds eller mindre i 2 måneder etter operasjonen også.

komplikasjoner

Det er risiko forbundet med carpal tunnel kirurgi, som en hvilken som helst annen kirurgi. Bortsett fra generelle kirurgi risiko, for eksempel anestesi risiko, er det en viss risiko for nerveskade eller infeksjon. Nerveskader kan føre til lammelse av hånden. Hvis sene er skadet, kan det resultere i svakhet i hånden. Hånd styrke kan ikke vende tilbake til det normale. Kirurgi kan ikke være gunstig hvis en annen medisinsk tilstand som forårsaker eller bidrar til dine symptomer, som fedme, leddgikt, diabetes eller skjoldbrusk sykdom. Du kan ikke være i stand til å fungere fullt ut på jobben din for mer enn en måned etter operasjonen.

Smertelindring

Kirurgi er mer effektivt for langsiktig smertelindring enn kirurgiske behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, selv om noen symptomer fortsatt etter operasjonen, har de en tendens til å være mindre alvorlig enn de som vedvarende eller tilbakevendende etter andre typer behandlinger. I mange tilfeller smerte, prikking og nummenhet gå bort umiddelbart etter operasjonen. Fysioterapi vil mest sannsynlig være nødvendig etter operasjonen for å gjenopprette styrke i håndleddet. Du må kanskje gjøre justeringer til dine arbeidsoppgaver eller endre yrker.

Begge hender

Hvis du lider av carpal tunnel syndrom i begge hender, kan kirurgen operere på begge hender samtidig. Dette vil redusere tiden du trenger for å ta fri fra jobb, samt behandlingskostnader, som du er i operasjonsstuen en gang i stedet for to. Du vil mest sannsynlig trenger hjelp med dine daglige aktiviteter for minst de første 2 ukene etter operasjonen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com