Hvordan å disiplinere en 18 måneder gammel

February 2
Hvordan å disiplinere en 18 måneder gammel

En 18-måneder gamle faller i pjokk aldersgruppe, slik at du kan forvente rikelig energi og nysgjerrighet fra den lille. Hans nysgjerrighet kan få ham i trøbbel på anledningen, og han kan oppføre seg dårlig hvis han blir sliten eller lei. Siden disiplin er mest effektiv når det er alderstilpasset og lett for barnet å forstå, lære hvilke metoder for korrigering arbeid for pjokk.

Trinn 1

Gi din pjokk en fast "Nei" når du oppdager henne gjør noe galt. Følg dette med en veldig kort forklaring, for eksempel "Det kan skade deg" eller "Det er ikke tid til å leke med det akkurat nå." Ifølge American Family Physician, 18 måneder gamle barnet ditt kan være akkurat gammel nok til å forstå årsaken for hennes straff.

trinn 2

Omadresser barnet ditt til en annen aktivitet. Hans oppmerksomhet span er relativt kort i denne alderen, så omdirigering er en effektiv måte å distrahere ham.

trinn 3

Fjerne henne fra situasjonen helt, hvis det er nødvendig. Tid outs kan være forvirrende for barnet i denne alderen, men Barn Helse sier at du kan sette henne inn i et eget område for bare et minutt eller to som en metode for disiplin. Ifølge American Family Physician, en effektiv tid består ut av deg å ignorere barnet, som hjelper henne å lære at hennes oppførsel ikke få henne noen oppmerksomhet.

Trinn 4

Være konsekvent. Du må kanskje gjenta noe flere ganger før pjokk forstår hvilke atferd er ikke akseptabelt. Babycenter foreslår at du sørger for de samme tingene er utenfor grensene og mot reglene hver dag. Snakk med barnas andre omsorgspersoner til å sørge for at alle er på samme side.

Trinn 5

Ros pjokk for hans akseptabel oppførsel jevnlig hele dagen. Positiv forsterkning av atferd du ønsker vil hjelpe ham føler seg motivert til å gjenta denne atferden, samt å hjelpe ham å lære at han ikke trenger å handle ut for å få din oppmerksomhet.

advarsler

  • Unngå spanking barnet ditt. Barn Helse sier at denne metoden for disiplin er ikke nødvendig eller effektiv med småbarn.
  • Ikke disiplin barnet for å gjøre ting som er en ulykke eller en del av sin normale utvikling, slik som å tisse i sengen.

Tips

  • Hold pjokk fra situasjoner som lett kan få henne i trøbbel. Sett elementer som hun ikke er ment å røre utenfor rekkevidde til å kutte ned på nødvendig disiplin.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com