Øvelser for Personer med Bell & # 039; s Parese

October 15
Øvelser for Personer med Bell & # 039; s Parese

Bells parese skyldes en betennelse i en av ansikts nerver, noe som fører til en midlertidig lammelse av ansiktsmusklene. Den ene siden, ensidige eller begge sider, bilateral, av ansiktet ditt kan bli påvirket. Bells parese er preget av en liten henge til munnen og øyelokket på en eller begge sider. Fysioterapi kan fremskynde utvinning; terapeut eller lege kan anbefale ansikts øvelser og andre former for terapi for å hjelpe gjenvinne muskelbevegelser.

Varmer opp

Som med andre former for trening, er det viktig å varme opp ansiktsmusklene før du begynner. Ansiktet ditt er strammere når du er kald, så en mild massasje og bruke en varm klut eller varmt vann til ansiktet ditt kan hjelpe limber ansiktsmusklene. Massasje kan også bidra til å redusere hevelse og betennelse i ansiktet.

Øyenbryn Hever

Denne øvelsen kan være til nytte både ensidig og bilateralt Bells parese. Begynn med å sitte foran et speil med ansiktet avslappet. Hvis du har muskelkontroll på den ene siden av ansiktet, heve den øyenbryn. Bruk peke og ringfinger å forsiktig bistå sidene med begrenset bevegelse, manuelt heve øyenbrynene oppover. Gjenta øvelsen flere ganger, to ganger per dag.

smiling

Øve ditt smil er en utmerket øvelse til hastighet utvinning. Men AllBell'sPalsy.info anbefaler bare å utføre 10 mosjons smiler per dag, som daglig samhandling med mennesker vil jobbe de samme musklene. Øv både lukket og åpen munn smil, ved hjelp av pekefingeren for å hjelpe musklene på dine svake sider.

smirking

Smirk, eller løfting av en munnviken, er en annen måte å målrette viktige ansiktsmusklene. Løft ene munnviken, bruker fingeren til å bistå ved behov, etterfulgt av den andre. Gjenta et par ganger på hver side, to ganger per dag.

Lukke Øyelokk

I noen tilfeller av Bells parese, en eller begge øyelokkene kan ikke lukke hele veien. Se ned og bruke baksiden av pekefingeren til å forsiktig lukke øyelokket. Med motsatt hånd, forsiktig strekke øyenbrynet opp, jobber horisontalt langs brow linje. Denne bevegelsen vil bidra til å slappe øyelokket og holde den fra å bli stiv. Åpne øynene igjen og forsiktig prøve å presse begge øyelokkene sammen med baksiden av fingeren hvis nødvendig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com