Begrensninger av en sår Diet

October 20

Sår kan være en reell smerte - bokstavelig talt! Begrensning av diett er en av de beste måter å behandle ubehag forårsaket av sår. Når det gjøres riktig, kan en sår kosthold bidra til å redusere mageirritasjon og syre sekret, og selv har en beroligende effekt, og samtidig sikre sår lidende får alle sine næringsstoffer hver dag.

The Diet

Det er et par generelle retningslinjer å følge som ikke er mat-spesifikke. Noen lider av magesår bør prøve å ikke ha perioder med sult, men han bør også unngå overspising. Verken tilstand vil gjøre det bedre sår. Det beste er å spise regelmessig og avstå fra å spise for et par timer før sengetid. Han bør tygge grundig og ta sin tid å spise, og sitte opp både under et måltid og for ca en time etterpå.

Det flere typer mat og drikke som han bør unngå eller følge nøye med på, slik at han kan bedømme hvorvidt de irritere magen og gjøre sine sår verre. Koffeinholdige drikker, som kaffe (selv koffeinfri) eller brus, bør unngås eller begrenses, så bør mat eller drikke som er svært sure, for eksempel sitrusfrukter og juice og tomat produkter. Disse elementene er trolig øke syreproduksjon i magen, noe som sannsynligvis vil føre til irritasjon. Spicy eller sterkt krydret mat, alkohol og fet mat bør også være begrenset. Også, mens det er viktig å få rikelig med fiber og ferske råvarer, noen med magesår bør følge nøye med på noe som kan føre til at gass eller annet ubehag, og begrense dem eller fjerne dem fra kosten. Eksempler på slike matvarer inneholder bønner, brokkoli og kål.

Det er en god idé å inkludere et høykvalitets proteinkilde til hvert måltid. Meieriprodukter er OK å ha, men bør begrenses til om lag tre porsjoner per dag. Fiberrik mat er også anbefalt, spesielt hele korn, frukt og grønnsaker. Antacida kan tas, og brukeren bør følge instruksjonene nøye. Aspirin og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler kan gi ubehag. Dr. Andrew Weil foreslår å bruke paracetamol i stedet, eller ta en urte anti-inflammatorisk; steroider bør unngås.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com