Nuts & amp; vitamin K

June 13
Nuts & amp; vitamin K

Vitamin K får dens betegnelse fra det tyske ordet "koagulation", som refererer til prosessen med blodproppdannelse. Kroppen trenger vitamin K for å aktivere syv forskjellige proteiner som fungerer som koagulasjonsfaktorer. Vitamin K aktiverer også proteiner som er nødvendige for dannelsen av sterke bein. Sviktende å konsumere 90 mikrogram per dag for kvinner og 120 mikrogram per dag for menn, som anbefalt av National Institutes of Medicine, fører til mangel preget av en økt risiko for blødning. Noen tre nøtter inneholder vitamin K, noe som gjør dem en god matbit valg, spesielt for de som står i fare for en vitamin K-mangel.

cashewnøtter

Cashewnøtter vokser på trær i hovedsak funnet i India, Vietnam, Mosambik og Brasil. Disse trærne produserer en epleformet frukt med en hud som varierer fra lys gul til rød. På bunnen av denne frukten, referert til som en stilk, henger den grå-brun cashew mutter. Mange mennesker spiser cashewnøtter som snacks eller i delikatesser som sjokolade. A 1 oz. servering av cashew inneholder 160 kalorier med 4 g protein og 13 g av total fett. Det samme servering størrelse bidrar 9,6 mikrogram vitamin K til ditt daglige inntak.

hassel~~POS=TRUNC

Hasselnøtt klynger vokser på trær rundt om i verden med de fleste av nøtter dyrket i USA, Tyrkia, Italia og Spania. Hasselnøtter inneholder et hardt skall med kjernen brukes som snacks element, gjort til smør og inkludert i bakevarer. Hasselnøtter inneholder 180 kalorier per ounce med 4 g protein og 17 g av total fett. Hasselnøtter inneholder mindre vitamin K enn cashewnøtter, med bare 4 mikrogram per 1 oz. servering.

pinjekjerner

Pinjekjerner, den kjente mutter ofte kalt ved navn inkludert Pinon, Pinoli og pignolia, er kjernen funnet innsiden av kongler. De landene som produserer mesteparten av pinjekjerner inkluderer Kina, Russland, Afghanistan, Pakistan, Tyrkia og Mongolia. To varianter finnes: den italienske pinjekjerner med en lys delikat smak og den kinesiske pinjekjerner med en bitter smak. Pinjekjerner er små, med ca 167 kjerner i hver unse. En unse av pinjekjerner inneholder 190 kalorier med 4 g protein og 20 g fett. Pinjekjerner inneholder det høyeste nivået av vitamin K på 15,3 mikrogram per porsjon.

pistasjenøtter

Pistasjenøtter, en av de eldste kjente spiselige nøtter, skiller seg fra andre nøtter fordi skallet forblir delvis åpen. Dette gjør det mulig for steking og salting mens mutteren forblir i skallet. Pistasjenøtter lage en næringsrik og deilig snacks som inneholder 160 kalorier per 1 oz. servering. En servering av pistasjnøtter gir 6 g protein i bare 13 g fett. Pistasjenøtter tjene som en god kilde til vitamin B-6 og andre B-vitaminer, sammen med 3,7 mikrogram vitamin K i hver servering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com