Hvordan bruke akupunktur for å regulere fraværende perioder

December 12

Amenoré er den medisinske betegnelsen på staten for ikke å ha en menstruasjon hvis en kvinne ikke er gravid og fortsatt i fruktbar alder. Fraværende perioder kan være et symptom på underliggende helsemessige forhold og vanligvis mener det er en hormonell ubalanse i kroppen. Tradisjonell medisin kan brukes til å behandle amenoré. Alternative former for behandling for fraværende perioder kan inkludere den tradisjonelle kinesiske praksisen med akupunktur.

Bruksanvisning

1 Planlegge en avtale med din gynekolog for å diskutere dine menstruasjonsproblemer og for å bli undersøkt. Det er mulig at hun vil finne en medisinsk grunn for amenoré som kan behandles enkelt før du begynner akupunktur.

2 Finn en lisensiert akupunktør som spesialiserer seg på kvinners helse, og har erfaring behandling menstruasjonsproblemer. Finn en spesialist i ditt område gjennom Acufinder (se Ressurser).

3 Sitt for en konsultasjon med din valgte akupunktur leverandør, slik at hun kan undersøke deg og finne det beste løpet av handlingen for å behandle din amenoré. Ta med din medisinske historie med deg eller være i stand til å fortelle henne hvordan tilstanden oppsto. Dette vil bidra til akupunktøren vet hvilke meridianer i kroppen din til å behandle med de fine nåler som brukes i akupunktur.

4 Kjole i løse klær for avtaler slik at leverandøren kan ha lett tilgang til de områdene av kroppen hun trenger for å behandle, blant annet mageregionen hvor nyrene og leveren ligge. Ifølge American Academy of Akupunktur og orientalsk medisin (AAAOM), oppstår amenoré når det er en blokkering eller ubalanse i nyrene eller leveren qi (energi) (se Ressurser).

5 Ha tålmodighet når det gjelder å behandle din amenoré med alternativ medisin. Ikke alle drar nytte av akupunktur, og antall økter som kreves vil variere fra person til person. Hvis du føler deg frustrert av en mangel på fremgang, diskutere alternativer med akupunktør.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com