Ernæring, helsemessige fordeler og amp; Hjem rettsmidler fra Sweet Lime

December 28
Ernæring, helsemessige fordeler og amp; Hjem rettsmidler fra Sweet Lime

Søt kalk kan se ut som en vanlig lime, men ta en matbit og du vil umiddelbart smake forskjellen - denne frukten har en søt, oransje-aktig smak i stedet for den vanlige besk smak. Denne frukten, sannsynligvis innfødt til India, nyter popularitet i Vestindia og Mellom-Amerika, og det gir en rekke ernæringsmessige og helsemessige fordeler. Det kan også brukes i hjem rettsmidler.

grunn~~POS=TRUNC ernæring

Søte limes er et godt valg for lavt kalori- og fettfattig diett. En 3,5-unse servering av denne frukten innfører 43 kalorier i kostholdet ditt, og inneholder kun 0,3 gram fett. Flertallet av kalorier i en søt lime komme fra karbohydrater - en porsjon har 9,3 gram. Dette er en liten del av de 225 gram til 325 gram karbohydrater måltidet plan bør inneholde hver dag. USDA Dietary Guidelines for amerikanerne 2010 anbefaler at carb inntaket være 45 til 65 prosent av det daglige kaloriinntaket. Så hvis du følger en 2000 kalori diett, trenger du 225 karbohydrater per dag for å opprettholde vekten din.

Vitaminer og mineraler

Som en sitrus frukt, søt lime gir en god kilde til vitamin C. Hver servering av denne frukten inneholder 50 milligram av vitamin C. Hvis du er en voksen mann, du trenger 90 milligram av vitamin hver dag; voksne kvinner trenger 75 milligram, men hvis du ammer, bør du øke inntaket til 120 milligram daglig. Du får også 490 milligram kalium per porsjon, noe som bidrar betydelig til den daglige anbefalte inntaket av 4700 milligram per dag. Kalium brukes av kroppen til å bygge muskler, bygge protein og regulere hjerterytme, ifølge MedlinePlus.com. I tillegg er en servering av søt lime gir kobber, kalsium, jern og fosfor i mindre mengder.

Hjem rettsmidler

Når du er forkjølet, kan søt lime være en gunstig frukt å konsumere som et hjem rette. Vitamin C innhold av kalk kan forkorte varigheten av kulde, og noen homeopatiske talsmenn tror denne frukten kan også ha antiseptisk og antiviral egenskaper, melder University of Maryland Medical Center. Frukten også angivelig øker leverfunksjon og bidrar til å lindre gastrointestinale problemer, selv om ingen forskning har blitt gjort for å bevise dette bruk. For best resultat, bør du kontakte lege om å spise søt lime som en behandling for noen medisinsk tilstand.

Helsefordeler

Skallet av den søte lime kan gi en naturlig behandling for gulsott. En gjennomgang i 2009 utgaven av "Indian Journal of Biochemistry og biofysikk" indikerer at forskning på gulsott rotter fôret et utdrag fra søt lime peel hadde redusert oksidativt stress når de behandles med phytotherapy. Menneskelige studier er nødvendig for å bekrefte disse funnene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com