Finger Foods for 10 måneder gamle barn

December 28

Din 10-måneder gamle har noen Pearly hvite, han lærer tommel-finger grep, og nå er han nå for maten. Sjansene er, han er klar til å begynne å utforske en ny verden av fingermat. Etter å ha fått tommelen opp fra sin barnelege, kan du gradvis introdusere ham til en rekke matvarer som er små, myke og Mashable.

Brød, Kaker og kjeks

Lett ristet brød, ris kaker og kjeks som vil slå bløt i babyens munn er de beste typer å tilby henne. Hvis barnet ennå ikke har mestret tommel-finger grep, gi henne større gjenstander, som for eksempel en kjeks eller en liten bit av bagel. Men hvis hun er en proff, bryter litt brød i små biter og la henne plukke dem opp fra skuffen. Test brød før du gir den til henne ved å suge og nibbling på det; hvis det blir en klump i stedet for grøt, holde ut.

Frukt

Babyen vil elske den pulserende og søt natur av frukt, men ikke gi ham noe som potensielt kan bli fanget i halsen. Hold deg unna epler, umodne eller friske pærer og frukt med frø og groper. Hvis du har babyen myk frukt som har frø eller en grop (f.eks fersken og aprikos) fjerne dem før han spiser. Tilby ham små biter av frukt, for eksempel banan, melon, mashed blåbær og mango. Coat glatte frukter med knust korn korn for å gjøre det lettere for ham å forstå.

grønnsaker

Mange skrelt, kokt og sådd grønnsaker er næringsrik og lett for babyer å spise. Soft-kokte moste erter, søte poteter, grønne bønner og gulrøtter kan gjøres baby-vennlig hvis de er små nok. For tiden, unngå å gi barnet ditt noen harde grønnsaker, for eksempel selleri og rå gulrøtter.

Korn

"O" -formet frokostblanding er perfekt fingermat. Det er lett å forstå, det raskt blir grøtaktig når det kommer i kontakt med spytt, og det er lett å tote rundt i små zip poser. Andre typer frokostblanding babyen din kan nyte blir puffet hvete og ris korn. WhatToExpect.com anbefaler å vente til barnet er minst ett år gammel før du gir henne noe honning-søtet frokostblandinger, som hun er en økt risiko for spedbarn botulisme.

Soft proteinrik mat

Diversifisere barnets finger-mat diett ved å tilby ham andre myke matvarer, som kuber av tofu, myke oster (for eksempel cheddar og Gouda), filler av kylling og små biter av hvit i kjøttet fisk (som torsk og såle). Igjen, hvis barnet ditt har problemer med å holde på disse myke matvarer, frakk dem i knust korn frokostblanding.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com