Hvordan se på hva du spiser

September 14

Hvordan se på hva du spiser


Se hva du spiser vil hjelpe deg å leve et sunnere, mer produktive liv. Staying motivert av å sette realistiske kortsiktige og langsiktige vekt mål er nøkkelen til å opprettholde sunne matvaner. Mengden og type mat som du kan spise hver dag avhenger av hvor fort du ønsker å nå dine mål vekt. Utføre en vanlig kardiovaskulær trening vil hjelpe deg å nå dine vekt mål på en raskere hastighet og også tillate deg å nyte noen ekstra måltider.

Bruksanvisning

1 Planlegg måltidene en uke i forveien. Bryt opp ditt daglige kosthold i seks små måltider og sjekke kaloriinnholdet i hvert enkelt måltid. Planlegg å spise mer karbohydrater tidlig på dagen for å bidra til å gi deg energi. Spis mer kalorier totalt tidligere på dagen, og deretter avta i kveld. Prøv å ikke spise i minst fire timer før du går å sove om natten.

2 Ta lunsj med deg å jobbe slik at du kan unngå å spise ute på en restaurant med dine medarbeidere. Hvis du av og til spiser ute med en kollega eller sjefen din, bestille noe lys ut av menyen og drikke vann i stedet for brus eller te. Hold en rekke sunne snacks i skrivebordet på jobben, slik at du ikke trenger å spise mat fra automaten.

3 Drikk rikelig med vann hver dag for å holde hydrert og hjelpe undertrykke appetitten. Hold flere vannflasker med deg på jobb og ta dem hjem for å fylle opp hver kveld hvis kvaliteten på vannet på jobb er ikke akseptabelt. Unngå å drikke drikker med koffein som kaffe eller brus. Øk det daglige vannforbruket hvis du har en koffeinholdige drikker på jevnlig basis.

4 Overvåk vekten din på en ukentlig basis. Vei deg på samme dag hver uke på samme tid, fortrinnsvis om morgenen når du først våkner. Bruk samme skala hver uke for å få en jevn lesing. Belønn deg selv med en dessert på slutten av uken hvis du er i forkant av målet vekt målet. Klipp ut en del av ett måltid hvis du er forsinket.

5 Skriv ned alt du spiser i løpet av dagen i et tidsskrift. Bruk journalen til å holde oversikt over din vekt mål og fremgang. Sett realistiske nye mål for ukene og månedene fremover. Se tilbake til tidsskriftet når du setter nye mål og merk de ukene hvor du har gjort betydelig fremgang. Spis på samme måte fremover fortsette å arbeide mot din ultimate vekt målet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com