Bivirkninger av Synthroid

February 12

Synthroid er et medikament for behandling av hypotyreose. Hypotyreose er en lidelse der skjoldbruskkjertelen ikke produserer tilstrekkelige mengder av tyroksin, som er en skjoldbrusk hormon. Organer som ikke har nok tyroksin tregere. Synthroid er en behandling som har eksistert siden 1955. Denne medisinen supplerer kroppen med tyroksin som kroppen ikke kan levere for seg naturlig. Som med alle medisiner, er det mulige bivirkninger forbundet med å ta Synthroid.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger forbundet med Synthroid bruk som er generelt ingen grunn til alarm. Disse vanligvis mindre og vanlige bivirkninger inkluderer søvnløshet, magekramper, fordøyelsesproblemer, delvis og midlertidig tap av noen hår, nervøsitet, humørsvingninger, hetetokter, tretthet, muskelsvakhet og oppkast.

Mer alvorlige bivirkninger

Det er visse bivirkninger som du kan oppleve som et resultat av å ta Synthroid som er muligens mer farlig. Hvis du opplever hevelse i munn, ansikt, tunge eller lepper, appetitt endringer, endringer i menstruasjonen, overdreven svetting, brystsmerter, kramper, kortpustethet, vektendringer, rask hjerterytme, hodepine, feber, hyperaktivitet, har en hard tid håndtering av skiftende værforhold, uregelmessig hjerterytme, bryst pounding eller skjelvinger, bør du oppsøke lege umiddelbart (etter avsluttet bruk av Synthroid).

allergiske reaksjoner

Synthroid kommer med muligheten for å forårsake allergiske reaksjoner. Hvis du opplever allergiske reaksjoner, inkludert hevelse i lepper, ansikt, munn eller svelg, kløe, elveblest eller en vedvarende og uforklarlig utslett, bør du slutte å bruke Synthroid og umiddelbart se en lege.

Advarsel

Overdreven Synthroid doser, eller å øke dosen av Synthroid for raskt, kan potensielt føre til overstimulering av skjoldbruskkjertelen. Du legger kanskje merke symptomer som irritabilitet, følelsesmessig ustabilitet, hjertebank, søvnløshet, skjelvinger, brystsmerter, fordøyelsesproblemer, feber, håravfall, rødme, tretthet, varmeintoleranse og mange andre. Hvis dette skjer, bør du oppsøke lege umiddelbart.

betraktninger

Det er visse individer som Synthroid ikke bør foreskrevet som det kunne føre til en mengde farlige og uønskede bivirkninger. Folk som nylig har lidd hjerteinfarkt eller personer som er overfølsomme for skjoldbrusk hormon bør ikke bruke denne medisinen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com