Den beste dietten for Hyperthyroid

February 11

Hypertyreose er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen er overaktiv. Når for mye thyroid hormon produseres av skjoldbruskkjertelen, er det giftig, og derfor er denne tilstand også kjent som thyrotoxicosis. Hypertyreose er best behandles med anti-skjoldbrusk narkotika.

thyreoideahormoner

Thyreoideahormoner kontrollere hastigheten som cellene forbrenner fett og forbrenne. Overdreven skjoldbrusk hormoner kan føre til vekttap. Andre symptomer inkluderer økt hjertefrekvens, hyperaktivitet og hyppig avføring, noe som kan føre til ytterligere vekttap.

Hypertyreose og kosthold

Ditt kosthold har ikke mye av en effekt på hypertyreose. Men det kan hjelpe til med vanlig symptom på tap vekt på at mennesker med hypertyreose erfaring. Prøv å øke mengden kalorier du forbruker daglig til du kommer til en sunn vekt. Dette kan omfatte mye magert kjøtt, karbohydrater og sunt fett som nøtter, ost og mørk sjokolade.

En del av kostholdet ditt som kan føre til hypertyreose er overdrevent inntak jod. Dette er vanligvis bare et problem hos personer som er utsatt for skjoldbruskkjertelen ubalanse. Store mengder bordsalt eller skalldyr inneholde overdreven jod. Den hjertesykdom medisiner, Cordarone, inneholder også mye jod.

Hvis du har hypertyreose unngå herunder bordsalt, sjømat, egg, meieriprodukter, og jod-rik planter i kostholdet ditt.

Årsaker til Hypertyreose

Overdreven inntak jod er bare en mulig årsak til hypertyreose. Graves sykdom er en autoimmun lidelse som fører til immunsystemet for å lage antistoffer. Antistoffene fester seg til skjoldbruskkjertelen, forårsaker den til å slippe overskytende skjoldbrusk hormoner. Andre årsaker, som for eksempel betennelse i skjoldbruskkjertelen eller en knute på det er mulig, men ikke så vanlig som Graves sykdom.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com