Hvordan lage Protein & Energi Shakes

September 8

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere forhåndslagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Bruksanvisning

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

1 Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inneholde mer karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

2 Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 unser ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energi kosttilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet av din riste.

3 Sett lokket på shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp til røre og løse opp pulveret.

4 Drikk riste. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger et ekstra løft for å komme gjennom dagen.

5 Rengjør kopp grundig før lagring. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke blir renset godt og fikk tørke.

Hint

  • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukes som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
  • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine behov og mål. Noen energi shakes inneholde koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikke mer energi rister enn legen anbefaler.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com