Balance-Forbedre Funksjonelle øvelser

March 30
Balance-Forbedre Funksjonelle øvelser

Enten du prøver å forbedre din smidighet for friidrett eller hver dag funksjon, gjøre øvelser som forbedrer din saldo vil hjelpe deg å bli mer stabil på føttene. Balanseøvelser varierer fra svært enkle til mer komplekse, og kan hjelpe dem som er eldre, utvinne fra en skade eller bare prøver å forbedre sine balansering ferdigheter. Ved å innlemme disse øvelsene i din daglige rutine, vil du få styrke og redusere risikoen for skader.

Enkelt Limb Stance

Singelen lem holdning er en nybegynner øvelse vanligvis brukes av eldre til å forebygge fall. Hold på en stol tilbake med begge hender; stå på ett ben i noen sekunder, og deretter bytte til det andre benet. Bygg opp til ett minutt på hver etappe. Som saldoen øker, holde på stolen med bare én hånd, så bare fingertuppene, og deretter ingen hender på alle. Dette vil bidra til å utvikle enkelt ben styrke samt stående balanse for å forbedre dine funksjoner involvert med turgåing og andre mobilitets oppgaver.

Grapevine

Jungeltelegrafen trening kan forbedre balanse, smidighet og fot koordinasjon. Gjør denne øvelsen på kjøkkenet eller et sted du har tilgang til en teller for å holde på når du flytter flere skritt til høyre og venstre. Start med å holde på disken for balanse og stå med føttene sammen. Step venstre fot over høyre fot og gå deretter høyre fot til siden for å uncross dine føtter. Fortsett å tråkke på denne måten i et par skritt og så gå tilbake i den andre retningen på samme måte. Som saldoen øker, holde på disken med en hånd, så bare fingertuppene, og deretter ingen hender på alle.

Balance Step Knee-Up

Balansen skritt kne-up bidrar til å utvikle stabilitet på en fot og forbedrer funksjonalitet for turgåing, hopping og klatring trapper. Start med føttene hip-bredde hverandre og hendene ned av sidene. Ta et stort skritt fremover med venstre fot og løft opp høyre kne. Hold et øyeblikk og deretter sette din høyre kne ned og skritt tilbake med høyre fot. Løft venstre kne og deretter holde den posisjonen i en annen tid til å fullføre en rep. Har 10 reps og deretter bytter ben. For å gjøre øvelsen mer utfordrende og bedre balanse videre, hoppe i stedet for å gå med hver bevegelse.

Agility Stige Drill

Dette er et mer avansert balansere trening for de som prøver å utvikle bedre smidighet og fot koordinasjon. Denne øvelsen, som krever bruk av en stige, følger en in-in-out mønster laget av føttene. Begynn med å stå til venstre for stigen med knærne litt bøyd og føttene om skulder bredde hverandre. Gå inn til første åpning på stigen med høyre fot - ". I" dette er den første Følg med venstre fot for den neste "i". Step høyre fot ut av stigen og frem til siden av den neste åpne - dette er "ut". Step venstre foten frem slik at den er inne i neste åpning og selv med høyre fot. Sett høyre fot inne i den samme åpningen ved siden av venstre fot. Fortsette å bruke denne mønsteret for lengden av stigen. Som din balanse og smidighet forbedre, gå raskere eller hoppe med hvert trinn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com