LED Vs. Fluorescent Lysterapi

October 31

Lysterapi er nå ansett å være et førstelinjebehandling for Sesongavhengig depresjon. Det er også nyttig i behandling av vinterdepresjon, premenstruell syndrom, andre typer depresjon og søvnforstyrrelser.

Lys terapi administreres i hjemmet ved anvendelse av en lyskasse. Å velge riktig lyskasse er avgjørende. En faktor å vurdere er om du skal kjøpe en lyskasse som bruker fluorescerende lyspærer eller light-emitting diode (LED) lyspærer.

Lysrør og Mercury

Fluorescent lyspærer inneholder kvikksølv innsiden av dem. Kvikksølv er et giftig stoff som utgjør en fare for mennesker dersom det svelges, inhaleres, eller hvis den kommer inn i huden. Kvikksølvet i disse pærene er ikke noen fare med mindre pæren ryker eller avhendes på riktig måte. Fluorescent lyspærer bør ikke settes i daglig søppel. EPA har utstedt oppryddings retningslinjer for folk å følge hvis en lysrørskift i deres hjem.

LED-lys inneholder ikke gift, brudd ikke utgjør en trussel, og de kan kastes i vanlig husholdningsavfall.

Fluorescent vs LED lys bokser og Cost

LED lyspærer er dyrere å produsere enn fluorescerende og derfor de koster mer. Noen lysterapi boksene er laget med LED-lys, men disse lette boksene er mye mindre enn de fluorescerende seg, for å holde dem rimelig. Personen som bruker LED lys boksen vil ha mindre bevegelsesfrihet fordi det er enkelt å flytte legemet ut av det terapeutiske lys-feltet.

Lysrør og Radio Frequency Radiaion

Noen fluorescerende lyspærer, som kompakt fluorescerende lyspærer (CFL) avgir radiofrekvensstråling (RFR). Noen mennesker tror at en hel rekke symptomer og sykdommer forsterkes ved eksponering for RFR. Til dags dato er det ingen avgjørende vitenskapelig bevis for å støtte den anekdotiske bevis. Men folk kjøper lysrør med produsenten om hvorvidt lysene avgir RFR. LED-lys ikke avgir RFR.

Fluorescerende lys og UV stråling

Fluorescerende lys kan avgi ultrafiolett stråling (UV) som kan være skadelig for huden. Lysterapi bokser som bruker lysrør bør komme med et UV-filter.

LED-lys og blending

Lysbehandling varighet er vanligvis 30 minutter per dag. I løpet av den tiden, folk ofte gjør ting som å spise frokost eller lese. Noen LED-lys produserer mye gjenskinn, noe som gjør behandlingen opplevelsen ubehagelig.

LED vs lysrør og Clinical Effective

Enten du kjøper en LED-lys eller et lysstoffrør terapi boksen, sørg for at den bestemte lyset har blitt testet i reelle kliniske studier og som har vist seg effektiv i slike omgivelser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com