Slik unngår Thrush

September 8

Trost er i utgangspunktet en soppinfeksjon i munnen. Det kan forekomme i mennesker i alle aldre. Denne tilstanden er ofte funnet i barn som ammes, og når disse spedbarn er ammet, kan infeksjonen spre seg til mors bryst. Trost infeksjoner kan være brå, men det er skritt folk kan gjøre for å unngå dem. Hvis du er i faresonen for å utvikle trost eller har hyppige problemer med gjær infeksjoner generelt, bør du vurdere å ta disse skritt for å hindre utviklingen av smertefulle trost infeksjon.

Bruksanvisning

Slik unngår Thrush

1 Hold kosthold balansert. Dette bidrar til å hindre trost utbrudd hos voksne. Legg yoghurt i kostholdet ditt hvis du føler en trost utbrudd kommer på. Acidophilus i yoghurt bidrar til å gjenopprette den naturlige bakteriebalansen i kroppen.

2 Søk råd fra en tannlege hvis du har noen sår forårsaket av tannproteser eller andre orale enheter. Disse kan til slutt føre til trost infeksjoner.

3 Unngå røyking. Nikotin kan føre til ytterligere problemer med trøske.

4 Lag en blanding som er like deler hvit eddik og vann. Ved behandling av spedbarn som kanskje har trøske, vaske alle flaske brystvorter og smokker i denne blandingen og skyll grundig. Oral trost i et spedbarn ser ut som dråper melk i munnen som du ikke kan tørke av.

5 Vask bh ofte dersom du er bryst-mate en baby. Thrush kan overføres fra bh til brystene dine. Også, la brystene lufttørke etter feedings hvis det er mulig, da dette kan hindre oppbygging av gjær, som elsker å leve i varme, fuktige steder. Tørk ut babyens munn etter feedings.

6 Øv god munnhygiene og skylle munnen ofte. Husk å bruke tanntråd hver dag.

7 Begrens mengden sukker du spiser hvis du er utsatt for trost infeksjoner. Gjær trenger sukker for å leve og trives, så sulter dem om dette vil bidra til å holde trost infeksjoner i sjakk.

Hint

  • Hvis du utvikler trost på tross av disse forebyggende tiltak, søke en legens råd. Noen infeksjoner krever medisinering.
  • Thrush i spedbarn som ammer kan være svært vanskelig å behandle.
  • Det er helt trygt å fortsette å amme mens du eller barnet ditt har trost. Faktisk kan morsmelk hjelpe med infeksjon. Dette vil imidlertid trolig være smertefullt.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com