En Heart Attack With No Pain

August 22
En Heart Attack With No Pain

Et hjerteinfarkt oppstår når blodtilførselen er kuttet til hjertemuskelen, skade hjertet vev. Også kalt et hjerteinfarkt, det er vanligvis på grunn av plakk som begrenser koronararteriene og til slutt danner en blodpropp. De fleste hjerteinfarkt ofre lider betydelige smerter eller trykk i brystet området, men noen individer har et hjerteinfarkt uten merkbar smerte. Selv om dette synes å være å foretrekke, kan personer som har et hjerteinfarkt uten smerter som et faresignal være mindre tilbøyelige til å søke legehjelp.

Silent hjerteinfarkt

En CNN artikkel med tittelen 'Silent hjerteinfarkt mer vanlig enn Thought "rapporterer at nesten 200.000 amerikanere har stille hjerteinfarkt hvert år Disse angrepene forårsake permanent skade på hjertet med liten eller ingen advarsel skilt,. De finnes bare av diagnostiske tester uker eller år senere. når en stille hjerteinfarkt er funnet, er behandlingen vanligvis det samme som det som er angitt for en typisk hjerteinfarkt, forklarer CNN.

andre symptomer

Noen smertefritt hjerteinfarkt forårsaker betydelige symptomer, inkludert kvalme, oppkast, klam hud, rastløshet, svimmelhet, besvimelse og pustevansker. Hjertet kan hamre uberegnelig, hardt eller raskt. Disse hjerteinfarkt kan bli innledet av flere uker med uvanlig tretthet. Alle som lider disse symptomene, men ingen smerter bør søke en akutt medisinsk evaluering.

Høy risiko individer

Medline Plus, en nettside vedlikeholdt av det amerikanske National Institutes of Health, forklarer at enkelte grupper har økt risiko for å få hjerteinfarkt uten smerter. Disse gruppene omfatter personer med diabetes, kvinner og personer over 64 år At-risiko individer bør nøye følge deres legens råd om hjerte- omsorg og omgående søker behandling for eventuelle hjerteinfarkt faresignaler.

effekter

Silent hjerteinfarkt kan ha samme ødeleggende virkning som en typisk hjerteinfarkt. Døden kan en livstruende hjerterytme abnormitet eller hjertesvikt skyldes et hjerteinfarkt. De som overlever en stille hjerteinfarkt og er uvitende om de har skader på hjertet står i fare for en andre, dødelig hjerteinfarkt. Av disse grunner, vanlige medisinske undersøkelser er viktig for alle personer.

Forebygging

For å hindre en stille hjerteinfarkt, bør individer unngå sigarettrøyk, har en normal vekt for sin høyde og trene regelmessig. Trans fett, overdreven animalsk fett og mye alkohol bør unngås. Frukt, grønnsaker, bønner, olivenolje og hele korn er generelt ansett hjerte-sunn mat valg. En lege kan inngå bestemte medisiner anbefalinger, for eksempel kolesterolsenkende medisiner, blodtrykksreduserende medikamenter eller aspirin terapi.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com