Spyling av ørene

December 9
Spyling av ørene

En oppbygging av ørevoks tidvis garanterer øre flush, spesielt hvis det er et tilbakevendende problem. Ørevoks er en vanlig irritasjon som noen mennesker bruker øret flush å få lindring. Men du må ta vare på å fjerne ørevoks, som voksen er en naturlig produsert stoff som normalt spiller en viktig rolle i å beskytte øret. Ørevoks problemer best behandlet av en lege for å redusere sjansen for skader på øregangen og trommehinnen.

årsaker

Ørevoks strøk det ytre øret kanalen for å beskytte trommehinnen mot bakterier og infeksjoner. De fleste ørevoks overflater på egen hånd, noe som åpner for enkel tilfeldig fjerning med en bomullspinne. Ressurser fra Aetna InteliHealth fraråder using ørevoks fjerning teknikker, som du kan føre til ytterligere problemer ved å skyve ørevoks dypere inn i kanalen. Over-rense ørene ofte fører til voks å bli dyttet ned og bli fanget dypt inn i kanalen.

Funksjon

I noen tilfeller, en overdreven bruk av voks bygge opp i ørekanalen garanterer en flush. InteliHealth bemerker det er ikke tilrådelig å bruke vann på egen hånd hjemme som en del av et øre flush, da dette kan føre til infeksjon hvis utført feil. En lege er den beste kandidaten til å spyle ørene. Men hvis ørevoks oppbygging er et tilbakevendende problem, han kan gi deg tips til å utføre flush på egen hånd.

Prosedyre

Et øre flush bruker varmt vann, en medisin dropper, pære sprøyte og en voks mykner. Noen over-the-counter voks myknere inkluderer babyolje og mineralolje. Legen din vil holde øret pekte opp som han plasserer et par dråper olje eller vann inn i øret. Etter fem minutter, vil voksen renne ut når du vipper hodet til siden. I mer alvorlige tilfeller vil legen din suge myknet voks ut med en pære sprøyte.

betraktninger

Forebygging av ørevoks oppbygging kan holde deg fra å måtte øre flush senere. Hvis du ikke over-rense ørene og voks er fortsatt et problem, behandlinger er tilgjengelig for å hindre ørevoks oppbygging. Ifølge MayoClinic.com, slike behandlinger inkluderer øre slipp medisiner og blir brukt hver og en til to måneder. Ikke bruk øre medisiner oftere enn dette med mindre legen din anbefaler det, ellers irritasjon kan følge.

Advarsel

Flush er generelt ikke anbefalt for babyer og små barn. Barn i denne alderen er mer utsatt for ørebetennelser fra vannet spyler, som deres øregangene er mindre. I stedet kan en barnelege fjerne fanget ørevoks med en kyrette instrument. Ring legen din umiddelbart hvis en gul-skjær eller blodig utflod renner ut av øret, da dette kan være et tegn på et bredt spekter av problemer, inkludert hodeskade, en fanget objekt, infeksjon, eksem eller kreft.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com